önskelista v.2

***inlägget innehåller annonslänkar***

Såhär i tråkigaste tråkmånaden januari när ekonomin är körd i botten får man passa på att drömma lite. Här är en liten lista på vad jag önskar mig för tillfället till mig och mitt torra ljusgråa fejs:

Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil

Nu är vintern här FO REAL och min ansiktstvätt från The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash inte är mild nog, har jag har siktet inställt på denna. I stort sett bara massa göttiga oljor, i stort sett kultförklarad i svenska bloggvärlden. Den ska vara mjuk och mild, ta bort allt smink och smuts men utan att lämna en flottig hinna som man annars lätt får med oljerengöringar. Dessutom har skincity ibland inne småflaskor, mer värt för den som inte vill dedikera sig helt (eller betala stora pengen) till en 195mL-flaska. Ge mig tack.

Pixi Glow Tonic (finns även hos asos ngt billigare men långsammare frakt, plus du måste spendera över 235kr för att få gratis frakt)

Caroline Hirons allsmäktigt hyllade, kultklassikern: pixi glow tonic. Daglig AHA-peeling med glykolsyra tonerformat. För oss stackars torrisar för vilka BHA är lite för avfettande (låt bli mitt sebun I needs it) är AHA guld. Detta eftersom den vattenlösliga AHA (Alpha Hydroxy Acid, vägra skriva aha-syra pga syra-syra? NÄ) perfekt eftersom den jobbar på ytan med att polera, jämna ut hudton, jobba bort solskador och polera upp en go lyster. Mitt matta gråa fejs säger:

E.L.F. Illuminating palette

Ja ja ja ni vet vart jag och mitt torra jävla fejs vill komma: puder är satan. Torra fuktfattiga fejs behöver inte bli mattare, speciellt inte under vintern då man riskerar att bli så matt att inget ljus reflekteras ifrån ens ansikte, man blir ett svart hål och råkar svälja allt man älskar och hela solsystemet. Helt enkelt: nej. Trist. Don’t do it. Däremot finns det någon smart jävel som lurat systemet, lösningen heter: lystergivande puder. Har man oändligt med cashflow eller VERKLIGEN vill unna sig kan man köra på Laura Mercier Candleglow Sheer Perfecting Powder, som för övrigt har recenserats väl av Saffron Sugar och Hilde’s Closet, något som fick upp mina ögon för detta koncept. Om man dock inte sitter på 400kr kan kanske denna palett från budgetfavoriten e.l.f som har fyra lystergivande puder i olika färger. Behöver man 4 olika puder till ett och samma ansikte? Kanske inte. Men för 105kr är jag inte svårövertalad till att försöka.

 

 

OBS!!! Idag åker jag till Stockholm över helgen för att gå på Daisy Beauty Expo -17, som för första gången utspelar sig under två hela dagar! Så det kommer definitivt uppdateras en del om detta, mer i realtid på min instagram så om ni inte redan följer mig där tycker jag ni ska göra det! Helt enkelt:

Loading Likes...

8 svar till “önskelista v.2“

 1. Jag är ledsen att säga det, men du behöver Elemis rengöringen, det är den enda rengöring jag köpt mer än en gång, har en backup-flaska som väntar pga paniken att vara utan.

  KUL ATT SES i helgen med!

  1. Fan då, jag verkar inte ens ha något val i detta. Var FÖR kul att ses i helgen, nu är ju allt jättetråkigt utan dig och alla andra goa beautybabes! :((

   1. Men vi ses snart igen så klart!!! Lider också av blues efter helgen

 2. Elemis oljan, den är så gosig. Älskar’t! Och Glow Tonic, jag har ett par backups av den!

  1. Ja det känns som att jag knappt läst något än att alla goa torrisar älskar dem? Hela grejen med att alltid ha backup är en riktig kvalitetsstämpel faktiskt!

 3. Åh, jag fick just hem Glow Tonic! Har inget omdöme än förutom att den luktar honung på ett mycket trevligt vis.

  1. Den låter väldigt mycket som att jag vill kyla den och dricka med sugrör

 4. Har Glow Tonic och fick hem Elfen i lördags (via kompis som var i USA ??) Den är najs!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.