Apoliva Cleansing – enzympeeling och rengöringslotion

När jag i ett tidigare inlägg frågade vad ni ville se mer av här på bloggen så var det många som svarade BUDGETVÄNLIG HUDVÅRD!! Och även om jag inte har någon jävla aning om vad er budget är så råkar det vara så att jag sitter på 2 goa tips, en rengöring och en ansiktsmask, båda under hundralappen dessutom!

Apoliva är Apotekets (dvs det statligt ägda bolaget Apoteket och inget annat jävla trams) egna linje som gjorde under hösten 2016 en lansering med en serie rengöringsprodukter kallade Cleansing.

De gjorde detta eftersom Apoteket riktar sig mycket mot människor med känslig hy. Så vad de har gjort är att dels släppa nya produkter och dels även formulera om de gamla så att de innehåller så få ingredienser som möjligt = minsta risken för irritation! Plus att alla produkter ur denna serien är parfymfria vilket jag ÄLLLSKARRRR! Helt enkelt – heja Apoteket!

Först ut: Apoliva Rengöringslotion, 59:-/200mLApoteket.se

Denna är precis vad namnet säger: rengöring i lotionform. Den gör rent, men är väldigt väldigt snäll och lämnar absolut ingen gnisslande ren hud som ba

Total jävla ondska OCH torr hy – trist voldy

Tycker denna är som allra bäst när det kommer till sminkborttagning. Även om jag tycker att K beauty-rutiner med sjuttiarton oftast är overkill så är det två saker jag tycker man borde göra om man bryr sig och det är: schamponera håret två omgångar samt tvätta ansiktet två gånger. När det kommer till schamponeringen: fråga vilken frisör som helst, när det kommer till fejset så handlar det om att 1 tvätta bort smink/SPF 2 faktiskt göra rent fejset.

Denna lotion tycker jag är perfekt till att ta bort smink, inte för att den är dålig på det senaste utan att jag har en annan fancy ansiktstvätt som jag föredrar HEH! Men Apolivas rengöringslotion smälter bort till och med vattenfast smink utan våldsamt gnugg, behöver visserligen någon slags tvättlapp för att ta med sig all skit men det får man ju leva med. Dessutom: oparfymerad och 59:- för en stor tub på 200mL jatack. Enda som saknas nu är att sluta med fånerierna att ha lättflytande vätska i en nedvänd tub.

 

Apoliva Enzympeeling, 99:-/60mLApoteket.se

En enzympeeling för känslig hy se på fan!!! Själv drar man ju sig inte för att drämma på Peter Thomas Roth pumpkin enzyme eller Exuviance Triple microdermabrasion face polish som riktigt bränner bort död hud.

Denna effekt får du inte av Apolivas enzympeeling som mer ger ett försiktigt pirr i ansiktet. Det är dock bara goda nyheter för er med känslig hy som reagerar på starkare exfoliering, eller er som vill exfoliera men inte för hårt såhär i sommartider. Ni får: snäll exfoliering som kanske inte ger dig ett ansikte som en nypolerad bänkskiva i marmor, men fortfarande ett bra och snällt glow.

Helt enkelt: snällt, parfymfritt, effektivt och kommer inte rånmörda din plånbok. Win!

Loading Likes...

5 svar till “Apoliva Cleansing – enzympeeling och rengöringslotion“

  1. Jaaaa bra tips! Trött på overpriced hudvård, känns så 2016 ?

  2. sååå sugen på denna nu när ens hy inte är jättesugen på ens vanliga veckorutin av frätande… står inte ut med att du postade clink clink-bitch-bilden. grinade. älskar din blogg för mkt.

  3. Dina GIFs make my day. Vet inte hur du hittar dem men IT’S SPOT FUCKING ON varje gång. Never stop doing your thing <33

  4. Tack för tips! Har köpt dessa nu, men är helt nybörjare. När i “hudvårdsrutinen” ska enzympeelingen in? Direkt efter rengöringen? kan man använda den på samma sätt som paulas choice BHA-grej typ eller är jag ute och cyklar nu? Hur ofta? och hur applicerar?? man den? Kan nada 🙁

  5. Jag undrar hur enzympeelingen funkar egentligen?? Den ska sitta på i en minut så hinner knappt börja verka innan den ska av. Tio sekunder av pirr i fejset känns inte som att det gör underverk direkt? Använder den nu men vågar inte ha på den längre av rädsla för att den ska fräta bort min stackars hüd.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.