Linda Hallberg Cosmetics – The Sponge

***inlägget innehåller annonslänkar***

Alltså move over Beauty Blender – there’s a new sponge in town!

Nyligen släppte Linda Hallberg Cosmetics (fd LH cosmetics) sin tappning på sminksvampen nämligen The Sponge och jag måste säga, det är svårt att uppfinna hjulet på nytt men nog fan har de lyckats!

The Sponge funkar i övrigt mycket som den gamle trogne beautyblendern, du fuktar den varpå den växer i storlek och blir mjuk. Krama ur överflödig vätska och du har ett oslagbart verktyg när det kommer till att applicera foundation, concealer, flytande highlighters, sudda ut krämcontour med mera. Inga nymodigheter där – mig veterligen! Vad som dock gör Linda Hallbergs svamp unik är först och främst formen.

The Sponge synes här bredvid urmodern till höger: beautyblendern (i läskig beige nyans).

Jag älskar formen på The Sponge för den har precis vad jag saknat hos beautyblendern, nämligen en finare spets plus en platt yta för extra precision. Den lilla spetsen och den flata delen är liksom PERFEKTION för området under ögon och att få till concealern till belåtenhet. Real Techniques har också en svamp som hade denna platta bit, men den var för stor, plus ingen mjukt rundad ände som är perfekt för foundationapplicering. Beautyblendern har den rundade delen, men ingen platt del. The Sponge – kärleksbarnet som fick de bästa dragen av alla bra svampar. Inbuktningen i mitten gör dessutom The Sponge ännu mer greppvänlig, vilket alltid är en bonus.

Helt enkelt: The Sponge från Linda Hallberg Cosmetics är utformad till min allra största förnöjsamhet. Den kommer dessutom i rysligt praktisk förvaring som man inte ens vill slänga eftersom den till och med är SNYGG, vilket inte är vanligt när det kommer till medföljande förpackningar. Den är utformad sådan att du kan sticka ned smala delen av svampen och sätta genomskinliga locket på för förvaring, men när svampen är fuktad kan du ställa den med rundade delen nedåt så den kan torka utan att mögla ihop. Allt detta – och dessutom är den billigare än en beautyblender? Allra högsta betyg om du frågar mig. 10/10 suggestiva buttpluggformer!

Kan köpas på kicks eller lhcosmetics.com 139:-!

 


Translation: Linda Hallberg Cosmetics – The Sponge

Not long ago Linda Hallberg Cosmetics (formerly known as LH cosmetics) their version of the makeup sponge – The Sponge. And the beautyblender need to move over because this one is really great. It has what I most wanted but didn’t get from the beautyblender, which is a precise tip with a flat side. The form is absolutely PERFECTION when it comes to applying concealer to get into every nook and cranny. It also does everything a good makeup sponge can do, such as applying foundation, concealer, liquid highighter and such perfectly. It also comes with a really nifty packaging that you don’t even wanna throw away – that’s hard to come by. You store it with the tip down and lid on if it’s dry, and tip up if it’s wet so it can dry without getting moldy.

It’s a great sponge, and is also somehow cheaper than the original beautyblender? 10/10 suggestive buttplug shapes – score!

Can in Nordic countries be bought at kicks, the rest of the world can buy it from lhcosmetics.com!

Loading Likes...

Ett svar på “Linda Hallberg Cosmetics – The Sponge“

  1. Asså vart SÅ SUGEN på den här! Min real techniques går sönder så sjukt lätt + man når INGENTING

    Ps HELVETE va många bra inlägg du spottat ur dig det senaste

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.