revolutionärt fejs

Köpte nyligen lite (hah) smink från det brittiska märket Makeup Revolution, både från deras officiella hemsida och från svensk återförsäljare i form av nordic feel.

image image

Det blev helt enkelt en massa gött, är än sålänge jävligt nöjd med kvaliteten på grejerna. Chokladpaletterna är ju OBV typ kopia på Too Faced’s chocolate bar samt semi sweet och den under med långsmala skuggor ska vara kopia på Urban Decays Naked 2, alla till en bråkdel av priset. Jag råkar ha extremt griniga ögon (bokstavligen) som börjar rinna av allt från billigaste budgetskuggorna till mina dyraste så jag har svårt att lägga nästan 500kr på en jävla ögonskuggepalett, vilket ändå är vad too faced’s och Urban Decays brukar gå på. Även om jag gärna hade velat, men man är ju inte gjord av stålar utan av kött och blod som alla andra dödliga!!! Kan dock säga att Makup Revolution’s highlighters är DIVINE, pigmenterade åt helvetet, krämiga och helt ljuvligt 100% metallic utan något tramsigt glitter. Älskar glitter men det ska ge faAaAAn i att vara i highlighters. Tänkte skriva mer om dem i ett senare inlägg men ger er sålänge en look jag baserade främst på choklad-paletterna och salvation velvet lip lacquer i färgen black heart (H U R gothigt namn!! Älskar!!!) och såklart en go dos av highlightern golden lights.

imageimage

Vill ni få en närmre eller mer djuplodande blick på någon av produkterna får ni holler at me.

fridens liljor / Karin

Loading Likes...

3 svar till “revolutionärt fejs“

  1. Kombon svart läppstift och ordentligt med highlighter är spot on. Två olika världar möts in sweet harmony.

  2. vill såklart se närmre på allt!! men framförallt deras highlighter o ögonskuggor

  3. Alltså att du har börjat blogga är fanimej det bästa som hänt internet. Ska bli så kul att läsa om vad du hittar på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.