I got u babe

Fick en förfrågan om jag inte kunde fixa så att man inte längre behövde klicka på varje inlägg för att kunna läsa och skrolla fritt. INGA PROBLEM tänkte jag LOL men fick snabbt se på fan. Eftersom jag kan exakt NOLL om webdesign (men ca allt om hur man googlar) så tog det ett litet tag och en jävla massa frustration innan jag lyckades lista ut hur man gjorde. Har även lagt till en schysst sidolist med länkar till min mail och sociala medier and all that jazz. Känner mig alltid så jävla NÖJD när jag lyckas göra något på datorn, dessutom utan att ens kasta ut den genom balkongen av raseri, en sån grej! Hör gärna av er om ni har några mer tips på förbättringar eller liknande.

Fridens liljor / Karin

Loading Likes...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.