sad romance

Finns det något jag hatar så är det när man får en crush på någon, kanske hånglar på en fest, snackar gött, har roligt tillsammans och sedan så kommer det fram att den är typ…. Moderat. Sverigedemokrat. Tror på chemtrails. Äter enbart LCHF.
Eller mer vanligen förekommande när det handlar om beauty: att bli kär i en parfym. Som nu nyligen när jag föll hals över huvud för en parfym som kostar 2000:-. Ja ni läste rätt, TVÅ jävla TUSEN kronor???
Acqua-di-Parma-Colonia-Intensa-Oud-EdC-concentre
Acqua di Parma – Oud. Jävla jävel-jävel!!!

Luktade på den och den är himmelsk. Provade den på mig och den bara gick rakt på helgat äktenskap med min hud och blev som en del av mig. Den hade en mjuk sillage och var lång som en sommarnatt. Varmt trä, massor med läder och en liten skvätt citrus. Jag var i himmelriket fram tills att jag läste på prislappen. Varför ska den kosta som en örfil i plånboken! DAMN YOU ACQUA DI PARMA!!! Går och klappar ömt på den varje gång jag har vägarna förbi Sephora och tänker, en dag ska det bli du och jag. Även om du fucking förstör mig. Jävla hobby man har ändå.

Fridens liljor / Karin

Loading Likes...

3 svar till “sad romance“

  1. En eventuell tröst finns i fb-gruppen “Parfym: Splittar & Samples”. (BÄST!) Där hittar du helt säkert nån som vill sälja 5 eller 10 ml av nästan vilken parfym som helst!

    1. AMAZING tips!! Tusen tack!!

  2. Jag har en Aqua di Parma!!! Rättfärdigade det för mig själv när jag fick höra att de inte gör herr- eller damdofter för att de tror inte på att köna doft. Då kändes det okej att lägga alla mina pengar på det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.