Colourpopin all over

Något som irriterar mig ENORMT är när man får nys om grymma sminkmärken och får reda på att de INTE skeppar till Sverige? Man ba wth wtf omg rofl lol nej. Som exempelvis amerikanska märket Colourpop som gör helt bisarrt prisvärda liquid lipsticks, ögonskuggor och så kallade lippie sticks med matchande lipliners till alla färger och en jävla massa annat gött. Allt detta i ett helt sjukt färgutbud för 5$-8$ vilket är helt insane. Dessutom är dom 100% cruelty free, de allra flesta av deras produkter är veganska och de swatchar nästan alltid sina produkter på tre olika hudtoner = 100% yay all the way!!! Älskar att de har så stort färgutbud (plus lulziga produktnamn) på matta läppstift, dels för att mina läppar är gjorda i något konstigt material där nästan bara matt finish på läppstift går bra och dels för att I’m always a slut for nya läppstift.

image

Har länge suktat efter deras ultra matte lips i färgen avenue *swoon* som dessutom ska vara en bra dupe för limecrime’s wicked. För nästan 1/4 av priset och inget av limecrime’s shenanigans.

ANYWHO vad gör man när man är fast på fel sida Atlanten som sitt drömsmink??? JO man skaffar konto på shipito där konceptet är att de agerar mellanhand när man vill köpa hos företag som bara skeppar inom USA. Man registrerar sig och för över typ 5$ i deposition och då får man tillgång till en “fiktiv” amerikansk adress som går till deras varuhus, den fyller man i när man checkar ut sitt köp och sen får man ett mail från shipito när de tagit emot paketet och är redo att skicka vidare till ens adress i Sverige. Ett litet krux med detta är att de inte kan beräkna frakten till Sverige innan paketet kommit till dem, vilket kan leda till en tråkig överraskning om man handlat lite väl mycket och frakten går på typ……halva CSN-bidraget plus ens förstfödde avkomma.. Innan de kan skicka måste man fylla i en tulldeklaration där man lovar att man inte försöker smuggla in knivar och knark, jag känner mest jag vill bara ha mitt smink CAN I LIVE!! Man kan även lägga extra på försäkringar, extra bubbelplast, valfri topping (skoja) och sådant så min frakt gick på typ 12$-ish vilket ändå känns överkomligt. Tyvärr så var (såklart) det alternativ som inte kostade 40$ *kastar sneda blickar och shade på er DHL* jävligt långsamt så nu är det största dygden kvar: att vara tålmodig fram tills att paketet anländer. Samt be till Allah Jesus och Satan att man inte åker på tull såklart.

image

Tänk att allt detta är på väg hem till mig JUST NU!!!! Swatchfesten när dessa dyker upp kommer ju vara något utan dess like!!! Spinner som en katt och dreglar tonvis som ett mindre svenskt vattenkraftverk!! Fuck tålamod!!

fridens liljor / Karin

Loading Likes...

7 svar till “Colourpopin all over“

 1. Jag har lagt äckligt mycket pengar på att frakta Colourpops produkter hem till mig. Tröstar mig med att produkterna är så jäkla bra att de är värda sin vikt i guld. Älskar Colourpop innerligt! Har inte blivit besviken på nåt hittills.

  Jag mailade dem i slutet på 2014 och de svarade att de skulle börja frakta till Europa i början på 2015. Hmpf! Så blev det ju inte. En kan ju iaf hoppas att de jobbar på det. I cirka hundra år.

  1. Fy fan vad härligt att höra, är SÅ pepp och vill ha mina produkter nuUuuUuUuU. Hoppas fan de får tummen ur snart och börja skeppa worldwide så man slipper hålla på och strula med mellanhänder. Har du åkt på tull någon gång eller?

   1. Every time. ? Tyvärr. Så egentligen har jag nog betalat tredubbla priset för produkterna. Dock så deprimerande att tänka på så jag kör “lalalalabingo!”. Effektivt!

    1. NAAAJJJJ va trist, hoppas jag slipper men känner jag min tur så lär det ju dock hända. Rumpa. Hur mycket har du fått betala i tull som mest?? 🙁 haha ja jag jobbar även själv mycket med förträngning, går som en dans.

 2. ÅÅÅÅHHHHH längtar efter swatches på ditt ljuva fejs!

  1. Dear LAWD jag med!!! vill att de ska dyka upp i mitt brevinkast exakt på pricken NU!

 3. Åhh, najs! Visste inte att det fanns en shopping service från USA till Europa. Fast problemet brukar vara svindyr frakt/tull snarare än totalt fraktstop… Typ Sephora Frankrike som fraktar till Europa för 30 jävla euro?? Jag vill ju bara ha ett 9 grams Too Faced-läppstift förfan 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.