Eucerin aquaphor

Om det finns något jag älskar så är det produkter som revolutionerar ens beauty regimen till den milda grad att man kommer på sig själv med att tänka “…. Vad gjorde jag innan denna egentligen?”

En av dessa produkter som tilldelats helgonstatus i min bok är Eucerin Aquaphor

image

Kolla denna lelle godingen,  89kr för 40g på välsorterade apotek.

Fick tipset om denna lilla mirakelsalva av en vän med eksem som har problem med torr hud och sa att denna var TYP det enda som hjälper så jag tänkte varför inte. Då min hud är tunn som papper och lättkränkt som en babyboomer lider den hårt under vintermånaderna. Främst mina läppar spricker och mungiporna är konstant såriga så man ser ut som jokern i Batman, festligt va. Som added bonus får jag även ibland munsår när mina läppar spruckit för mycket, som cherry on top utöver att se ut som ett lovechild mellan en krokodil och en mumie i ansiktet. BLESS u nordiska klimatet….

Men denna salva alltså DENNA SALVA. Fet som fan och jag har jävlar i min lilla låda knappt haft en fnasig läpp sedan jag började använda den. Det står på tuben att det är kliniskt bevisad att hjälpa hudens egna regenereringsprocess och inte är det någon lögn. Har använt den på kliande tatuering, fnasiga nagelband, irriterade ögonvrår och ja ungefär allt som är torrt, kliar och fnasar sig och blir alltid nöjd. Har till och med smörjt in ansiktet någon riktigt kaosig vintermorgon och inte ens fått en finne, vad är detta för trollkonster i en tub liksom. Använder inga andra läppbalsam längre och läpparna är lyckligare än någonsin, trots mängden supertorra och matta läppstift jag använder. Helt enkelt, 10/10 would do again, har alltid en tub med mig i väskan.

fridens liljor / Karin

 

Loading Likes...

3 svar till “Eucerin aquaphor“

  1. Men hallå!! Fan vad grym blogg det här var!! Fastnade direkt!! Synd att du inte bor i Sthlm, eller jag i Göteborg då.. Då hade jag lätt tagit intiativ till en fika! Hittade dig på insta för några dagar sen o gick in på bloggen nyss??

    1. Men ååååh älskar ju att träffa folk via internet! jävla osis, har alltid ansett att Göteborg och Stockholm borde ligga max en timme ifrån varandra! :(((

  2. Använder alltid den på nya tatueringar. Xrremt bra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.