Borgerligt Beteende

image

Har nog klått mig själv i surprise borgerligt beteende. Hade tagit en sömntablett och råkade precis innan den slog till kolla min mail. Såg att eleven hade 20% av på märket sampar och vips hade jag tydligen beställt en fuktmask för typ 300kr? Blame it on the benso liksom.

Dock kan jag ju alltid låtsas att jag faktiskt BEHÖVDE detta eftersom alla masker jag har nästan uteslutande är syrabaserade och alla dagar bör faktiskt inte vara acid-dagar. Speciellt inte om man, likt mig, har hud som är tunn som papper och är lika ljuskänslig som fotoplåt.

När ska man då bäst bruka fuktmask? Just denna mask kommer i det praktiska formatet over night mask, det vill säga att du kletat in fejset innan läggdags och vaknar upp återfuktad som en daggdroppande rosenknopp. Jag föredrar denna när jag dagen innan druckit lite föööör mycket prosecco. Alkohol är uttorkande och efter en dylik eskapad är fukt helt rätt.

Sampar – so much to dew (genialt namn, puntastic) kommer av någon anledning med en applikator i form av bred plastig pensel? Varför ha något ohygieniskt som dessutom stjäl en massa produkt? Hur tänkte ni här sampar??? Den lär jag gå all Britney på vilken bakisdag som helst i vredesmod. Jag trycker hellre ut en ärtstor klick i handen och applicerar med rena fingrar på rent ansikte. Dagen efter – märkbart mer fukt i huden. Vet inte om jag har applicerat fel, eller om jag hade för höga förhoppningar efter att ha läst recensioner men – jag är inte så imponerad? Trodde att jag för 300kr skulle vakna upp med ett fejs som en fullmogen persika dvs juicy as FUCK. Det kan ju fan inte vara för mycket begärt??? Nåväl, ska ge den ett par försök till men this far tänker jag ge er skönhetstipset: köp inte dyr hudvård när ni är liiiite high på annat än life. Kleta hellre in ett tvärtjockt lager aloe vera och smörj med lite jojobaolja. Det brukar funka för mig åtminstone, och är långt billigare. Jakten efter Drömmarnas Fuktmask fortsätter.

fridens liljor / Karin

Loading Likes...

5 svar till “Borgerligt Beteende“

  1. Visserligen svindyr även den, men dermalogica skin hydrating masque är mycket bra!! Annars är också avene cold cream skön att ha som över-natt-mask.

  2. Johanna skriver: Svara

    Smulis! Jag är en fellow blekis och letar som en galning efter en rimlig concealer! Har hittat en som är “ok” men inte mer till de härliga mörka ringarna under ögonen men behöver fan alla tips som finns att få! Vore så gött om min önskan slog in. *plz*

    1. Hej ca tusen år efter!!!! Om du vill ha concealern till att täcka mörka cirklarna kan man köra på lite olika sätt. Jag tycker att NYX HD concealer i “fair” är den ljusaste och bästa concealern för budgetpengen. Även hört bra om nyx dark circle concealer, LA girl pro concealer samt maybelline age rewind som jag är sugen på att testa. Vill man punga ut mer är Helena rubinsteins magic concealer typ en kultklassiker. Den kostar över 300kr (aj) men tuben är på 15mL och skulle hålla en igenom minst två världskrig. Alla dessa är iofs inte FULLT så ljusa som jag skulle vilja ha dem pga älskar mitt bleka fejs och skulle gärna körda hårdare på contouringtrenden med ba *white clown eyes* så är alltid på spaning efter nytt. Dock att Kat von D i höst ska komma ut med en helvit lock-it concealer? Samt vrålmånga nya och många superljusa nyanser??? Dessa längtar jag SÖNDER mig efter!!! Hoppas du fått någon hjälp nu iaf även om den kommer rövasent! Sorry!!!

  3. Jobba med mer fuktgivande grejer inunder, din hy kanske ba behöver komma ikapp??? Puss! ❤

    1. Lyssnar sönder kakans podd nu pga känner mig helt lost?? Är ju bortskämd med bra hud så när jag behöver anstränga mig upptäcker jag verkligen hur lite jag kan om hudvård hahaah SÄMST!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.