back from the döda

Våren och sommaren har varit tung, jobbig och oinspirerande. Har kämpat med vardagen och inte ens orkat laga mat. Därför är det så vidunderligt skönt när man plötsligt hittar ork att göra grejer, om en bara någon sak per dag som får en att känna sig snäppet mer mänsklig. Bland annat orkade jag klicka mig in hit och se att jag hade 385 nya kommentarer spam, festligt va! Vi firar att jag återuppstått från de döda med en lista. Har fortfarande en gnutta idétorka och temporärt hjärnstillestånd så frågor och tips är alltid välkomna. Puss på er.

 

HAR DU?

Folköl i kylen:
Ja för vi måste fan återerövra folkölen. Team Folköl Åt Folket.

Något husdjur:
Alltså SORGEN varje dag man inte får träffa något djur?? Älskar djur. Längtar tills jag studerat klart och har tid och råd med ett djur. Då tänker jag begrava mig i hundar. Mvh crazy dog lady

Någon favoriträtt:
Chips med dipp. Eller allt som andra lagar åt mig. ÄLSKAR när andra lagar mat åt mig, det är den mest konkreta formen av kärlekshandling jag vet.

Puder på dig:
Inte nu, men de dagar jag har smink på mig: alltid. Levde länge i tron om att jag med min torra hud inte kunde ha puder men OJ vad jag misstog mig?? Tänk att det fanns en tid då jag inte satte min concealer med puder???? En sån lång väg man vandrat alltså.

Några framtidsplaner:
Jag är jättedålig på att planera. Alltså utan överdrift kanske sämst i hela Västsverige, men jag jobbar på det. Min närmsta plan är att hänga på träningspodden (lol vem e jag) Piskan och Morotens quest att springa en mil. Går sådär.

Någon sjukdom:
Kroppen är lite lagom skev (skolios) och psyket är väl lite mer som om någon kört det i en centrifug full med småsten. Just nu lider jag av någon jävla dödsförkylning samt känningar av benhinneinflammation (tydligen var 2,5 år uppehåll från löpning lite för mycket?? What???) men i övrigt en gansöka frisk person så hurra för det!

Gymkort:
Ett tag hade jag som tinder-bio “jag skulle hellre tända eld på mig själv än att sätta foten på ett gym” men jag vill verkligen bli stark amazonkvinna så någon gång får jag väl äta upp mina ord, betala tusentals kronor för en bit plast och bli uppläxad av Random Man i Tights om mina bristande träningskunskaper.

Några MVG:n:
Ja alltså man var ju inte plugghäst för intet liksom. Tror jag fick några VG’n och resten MVG i slutbetyg på gymnasiet i alla fall. Det gick ju visserligen åt fanders sedan när jag hoppade på högskolan men någonstans måste man faktiskt lära sig att ge upp. Det är jätteskönt, rekommenderas till alla överpresterare där ute. DU KAN ALLTID GE UPP, DET ÄR JÄTTESKÖNT!

Något beroende: 
Har blivit en sån missbrukare av podcasts såhär till sommaren? Brukar lyssna på filosofiska rummet när jag ska sova, funkar nästan lika bra som benso. Har alltid följt kulturens ABC men har även börjat lyssna massor på Under huden med Kakan då jag insett att jag kan NOLL om hudvård samt Piskan och Moroten som är en träningspodd för folk som hatar att träna men vill lära sig att hata det mindre.

Nagellack:
Tyvärr bristande pga jobb inom vård/omsorg.

Någon vän som bor i ett annat land:
Nja nu när Cossan inte längre bor i London så är det tunt på den fronten.

VEM?
Avskyr du:
Alla som gjort illa mina vänner. Man får köra över mig med en ångvält i don’t care men gUd nÅDe den som ens tittar snett på de jag älskar! Då jävlar!

Längtar du mest efter:
Min syster och hennes barn och alla hennes hundar.

Stör du dig på:
Inte alla män……..

Gosar du med:
Varenda djur jag träffar och alla vänner som låter mig.

Lagar mat: 
Helst inte jag men man vill ju gärna inte svälta ihjäl heller.

Diskar:
Jag eftersom jag bor ensam för tillfället och har inte lyckats uppfostra hustomtarna tillräckligt bra.

VILKEN?
Tidning läser du:
Läser inga papperstidningar.

Buss åker du oftast:
Grön express kanske.

Dag fyller du år:
3 juni, skulle egentligen vara tre veckor tidigare men man e ju ingen quitter!!!

Årstid föredrar du:
Sommar även ifall jag svettas ihjäl. Även sen vår och tidig höst men alltså sommar mmm ILY.

VAD?
Gör du nu:
Jobbar men har rast!

Gör dig till en bra människa:
Jag är lojal in i döden för mina vänner och skulle göra i stort sätt allt för de jag älskar.

Gör dig till en dålig människa:
Resten?? Haha nä, ser mig själv faktiskt inte som en dålig människa. Det är klart jag har dåliga egenskaper och gör dåliga saker. Ganska ofta till och med. Men jag försöker alltid bli bättre, försöker lyssna på när folk ber mig skärpa mig och sluta göra dåliga saker.

Vill du arbeta med:
Människor. Vilket jag både redan gör, men även utbildar mig till.

Är roligast just nu:
Rätt tråkig och seg dag idag pga har inte kunnat sova pga dödsvärmen from hell.

Har du på dig nu:
jöbbkläder

Äger du för skor:
Allra mest klackskor. Känner mig nästan lite naken utan klackar pga tänker jämt att nä men vafan såhär kort kan jag väl inte vara??? Älskar att känna mig lång och tycker långa kvinnz är så jävla vackert. Skit i knäppa idén om att män ska vara längre än tjejer, skit i att “friendzone:a” män, sonzone:a dem istället. Klä på dig dina högsta klackar och klappa nån dude på huvudet som om han vore din son.

Har du för storlek i skor: 
40-41 men mer 41.

Läser du för bok:
Försöker läsa om Sofies värld pga asbra. Dock är man ju hjärntrött 24/7 så det går ganska långsamt. Snart dags att hugga tag i omtentaplugget också vilket är mindre göstligt.

Ska du göra nu:
Äta lite mat samt kanske dricka ca tusen glas vatten för min mun känns som en öken.

fridens liljor / Karin

Loading Likes...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.