under huden

Har fått en MAJOR besatthet av Kakan Hermanssons podcast Under Huden. Det är så underbart med en podd som har helt fokus på beauty med ett feministiskt perspektiv utan att jämt be om ursäkt över skönhetsindustrins besatthet av yta. Man kan kombinera att älska yta och älska beauty med ett fokus på att ta hand om sig själv och älska sig själv. Hoppas på ett helt avsnitt om retinol/retin-a samt ett avsnitt som helt nördar in sig på solskydd pga that’s my JAM. Har verkligen blivit inspirerad som fan av denna podd och vill bara götta in mig helt i hudvårdsnörderiet och ba ~*ta hand om mig*~. Men såklart har kroppen en oklanderlig känsla för tajming och min hud har ballat ur helt. Hela hakan har tappat greppet, tusen små plitor plus att huden spricker, pirrar obehagligt och varar KONSTANT till en klump som inte går att röra på och inget hjälper, kul va? Detta i kombination med gigantiska finnar på olika ställen. Va fan HÄNDZ om ni känner igen er får ni gärna holler at me för jag e lost. Nog gnällt om mig för nu kommer the bästa av alla nyheter nämligen:

Bästa podden har fått bästa gästen nämligen min Fairy Blog Mother, ingen mindre än bästa Annahita whinar.se!!! Älskar allt denna kvinna rör vid för hon gör allt med så mycket hjärta hjärna kunskap comedy och ALLT!! Rekommenderar varmt alla beautyälskare att lyssna på främst detta avsnitt men även alla avsnitt någonsin av Under Huden. De pratar om så mycket mer än bara yta och man blir glad och rörd om vart annat och gästerna är minst sagt amazing.

image

 

Loading Likes...

2 svar till “under huden“

  1. Åhhh, alltså tack för tipset! Mina senaste jobbdagar har blivit så jävla mycket bättre när jag kunnat sätta på den här poden då och då.

  2. AMEH!!! Att jag missat detta?! Tack finaste smulis. ❤❤❤

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.