holy sheet

Det är för mig ingen hemlighet att jag är en sk “late adapter” vilket innebär att jag ca alltid är sist på bollen. Detta inkluderar detta underbara som kallas sheet masks. Denna underbara uppfinning som brukar gå under kategorin k-beauty (K som i Korea, eller specifikt Sydkorea) och konceptet är ansiktsmask REALNESS. Det är alltså en ansiktsmask SOM ÄR EN MASK. Man får en bit tyg/vävnad/plastic fantasticness som är dränkt i något slags serum eller dylikt och som hjälper till genom att hålla ansiktet fuktigt och bättre låta all moisture goodness gå in i huden. Det finns varierande svårighetesgrader på sheet masks, ungefär örti pruttimutters fillibarder olika varianter, diverse aktiva ingredienser, coola utföranden med djur på masken, lyxiga gjorda i spets, YOU NAME IT! Jag, som den late adaptern jag är, har än så länge mjukstartat med ett gäng som mest ger en go dos fukt i ett enkelt vitt ark, köpt i multipack via ebay för ca 10kr styck.

image

Ser nu hur jävla matchy matchy vi är, som någon slags björnliga på spa….

En fördel med sheet masks är att man på köpet ser helt jävla skogstokig ut under tiden man bär dem. Fredrik glömde bort att vi bar dem och han fick nästan en hjärtattack när man såg mig, så försök kanske bära dem när du är ensam. Tvätta händer och ansikte, slafsa på den goa masken, kläm ur de sista resterna serum som finns kvar i paketet och släng på det med, lägg dig och slappa i ca 30 minuter och njut av att se ut som Hannibal Lecter

image

*moisturize with the blood of your enemies Clarice* 

image

Eller som min goda vän Pablo påpekade: som Damien i Mean Girls. Rökt skinka – the original sheet mask från 2004.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.