PRAISE

Prisa fkn IT-gudarna, ska fan nästan ritualmörda en Apple-produkt i Bill Gates ära för jag har lyckats lösa ett problem som stört RÖVEN av mig med min blogg. Temat jag har på min blogg är standardiserat (Våga Vägra Programmering) och hade av någon anledning så att man fick visa typ två lr tre inlägg i full storlek och sen blev resten i dubbla kolumner vilket jag tyckte var FULT och irriterande i samma nivå som en omanikyrerad nagel i ögat.

image

Kolla detta hemska. Fantastiska inlägg med ett hemskt upplägg, vilken mardröm. Men nu är the dark days over!!! Lyckades efter rigoröst googlande och strulande med CSS-koder fixa så att man kan skrolla på i godan ro och läsa inlägg efter inlägg utan att behöva störa ögat. Jag vill bara påpeka att jag har kodat trots att det är bland det värsta jag vet. Oh the things I do for this blogg.

Hur denna blogg kändes innan

image

Hur den känns nu

image

Vassego!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.