skönhet enligt menshjärnan

Har nyligen kommit över en kraftig sväng av menspsykel. Är vanligen välsignat besparad menscykelns tvära kast och hur den leker med ens hormonnivåer likt ett barn leker med fingerfärg, men denna gång blev den röda befrielsen istället som en prao-vecka i Dantes inferno. Tänkte därför dela med mig av lite smarta tips och tricks som min hjärna i hormonberusat tillstånd kände både var viktigt och på riktigt.

image

 • återfetta huden inifrån. Skit i dyra serums och masker, ät en kost med många olika sorters chips, dipp, ostbågar, choklad och dylikt för att skapa ett flottigt glow from within.
 • skapa spänst i ditt ansikte genom att försöka trycka in så mycket mat i ditt ansikte som möjligt på en och samma gång. Som ansiktsyoga, fast roligare.

image

 • att gråta till allt ifrån romantiska komedier till någon reklamfilm för ett nätcasino är ett utmärkt sätt för kroppen att detoxa ut allt salt du fått i dig genom chipsen. När du värmt upp med vanlig gråt kan du gå in på Hulkgråten som dessutom tränar både coremuskulaturen och hur gränslöst mycket sorg man kan känna över bilder på kattungar.
 • vem behöver bära på ett foster? Svullna istället upp till din dubbla volym med hjälp av gas. Skapa större olycka och förstörelse än Hindenburg.

image

 • få brännmärken på huden efter dina vetekuddar/värmedynor som du värmt på för hårt i ett febrilt försök att elda upp mensvärken. Bra tips för hudens förnyelseprocess då det gamla ordspråket säger: askan är den bästa jorden.
 • då mensen är insidan av livmoderns väggar som stötts ut har du äntligen fått dina insidor på utsidan. Skönhet kommer som bekant från insidan, Visa gärna denna insida för folk så de kan se hur snygg du är. Detta bygger starka band inom yrkesverksamheter och är även ett bra sätt att bonda med främlingar. OBS killar gillar bara snygga insidor.

image

 • under mensen går många upp flera kilo då kroppen samlar på sig massa vätska. Tänk så mycket fukt! Den som spar den har. Arbeta mot att skaffa två bulor och skaffa jobb på cirkusen.
 • humörsvängningar är som intervallträning. Fast för psyket.
 • se mensskydd som ett tillfälle att investera i dig själv. Investera inuti dig själv.

image

 • kom i kontakt med din kvinnlighet: ditt inre urväsen, din inre hemmafru, din inre psykotiska massmördare.
 • tänk att ifall ägget du bar på hade genetiska förutsättningarna att bli nya Jimmie Åkesson så slapp du i alla fall bära det oket. SKÖNT. Förklarar dessutom alla dina plågor – att driva ut en demon ur kroppen är inget lätt jobb.

image

Loading Likes...

2 svar till “skönhet enligt menshjärnan“

 1. “Svullna istället upp till din dubbla volym med hjälp av gas.” – > skrek! Hahaha. Så mycket igenkännande i allt. Ändå trivs jag bättre med att ha nån slags cykel, istället för att med minipiller aldrig veta vad något är pga ibland mens i tre månader och ibland spårlöst försvunnen. Ba, är jag psykotisk by nature nu eller borde jag ringa nån? Denna hatkärlek till cyklisk katharsis/skärseld.

  1. Hahahahah åh the relate! Enda bra med psykeln är ju att man åtminstone koll på att helvetet står rätt till! Klarar inte heller av att inte ha mensen, måste få någon slags garanti på att jag inte bär på en innerboende.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.