Listdags!!

Har haft major case of dödsförkylning, feber, halsont och allt annat gött som lepra-buffén haft att erbjuda såhär års. Jag har varit så sjukt att jag inte ens orkar swatcha mig igenom det stora göttiga paketet från colourpop som jag i feberdimma hämtade ut från posten.

image

Allt detta har jag inte orkat leka med (men det kommer om ni vill, i pråmise). Jag har alltså varit sjuk. Tyvärr alltså ingen inspo att ta bilder, göra research, vara *skoj* och allt sånt. Tänkte däremot att varför inte ta en lista som legat i utkasten sen i mars och ge den HLR!

image

TRE GUILTY PLEASURES
1. Köpa saker, alltid guilt men även pleasure. 4ever svår relation till konsumtion!
2. Klämma pormaskar, trots att det slutar med att man har en röd krater i fejset så är det ändå sååååÅåÅå skönt när den lille maskjäveln kryper ut ur huden på en. (Euw?)
3. Snus, pga dyrt skadligt men ååååh så göttttttt.

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Tror det var igårkväll när jag tänkte på hur mycket jag älskar hundar. Pga kollade på bilder på hundar. Och ba I CAN’T?? Hur har vi förtjänat att sättas på samma planet som dessa??

image

NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV?
Är nog allra mest mig själv när jag är med mina nära vänner. Då åker alla skeletten ut ur garderoben och klädes i strass. Eller ja, mest ärlig är jag nog när jag skriver dagbok och sånt men den personen är ju inge roli va. Tror att man mår bra av att ljuga sig själv lite bättre/gladare/roligare, annars hade jag nog bara helt embrace:at mitt inre emo och det är ju synd eftersom jag försöker följa mottot min far försett mig med som lyder “hellre rolig än orolig“.

TRE SAKER DU AVSKYR
1.
 Att prata i telefon, främst med främlingar. Detta var tidigare en ganska stark fobi för mig, är numera främst extremt ogött och något jag undviker.
2. Att folk inte kan sluta använda demokratiska medel till att ge makt åt fascister?? Känner bara att NOG. NU.
3. Folk som säger att de har sjuk humor. “Killhumor”. Uuuuuh blä hatar får äckelrys genom hela kroppen ?

HUR VAR DU I SKOLAN?
Var väldigt länge superduperpluggis. Älskade att lära mig nya saker och ville bara jämt framåt men eftersom skolan är som den är blev jag mer och mer lat och oinspirerad.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Nya situationer där jag inte har någon kontroll eller referensramar så jag inte vet vad som ska hända eller hur jag kommer reagera. Läkarbesök. Att behöva åka buss utan hörlurar. Att resa pga livrädd att missa tåg/flyg/dyl. När folk frågar en om ens framtidsplaner. Att leva livet och allt någonsin typ!!!!!

image

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1.
 Röda läppstift. Vill arbeta emot att ha det ungefär ca varje dag.
2. Gamla vackra möbler, gärna i rokoko eller art nouveau.
3. Bibliotek. Älskar böckerna, älskar arkitekturen oavsett om det är nytt eller gammalt, älskar lugnet, älskar doften av gamla böcker.

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Detta är så himla svårt för mig att svara på. Då ångesten har lätt att kapa mina trains of thought och lätt vill krascha dem in i bergväggar försöker jag mest låta bli att tänka på hur folk uppfattar mig. Don’t feed the beast lix. Men jag hoppas folk gillar mig. Jag gillar att vara snäll och rolig och gärna lite smart också, så hoppas folk uppfattar mig så!

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Spretig men rak. Snäll men sur. Varm men avståndstagande. Generös men avundsjuk. Lätt men svår. Älskande hatare. Smart och trögtänkt. Explosiv och tålmodig. Ljus och svärta. Full av negationer helt enkelt!

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM.
När andra människor är jobbiga/pinsamma/gör bort sig. Lider av en sån HEMSK sekundärskam att dä ä int kloooookt. Skäms åt människor som inte skäms, någon behöver göra det åt dem liksom.

image

TRE OTIPPADE SAKER OM DIG.
1.
 Jag har aldrig haft någon direkt mental bild om vad jag vill arbeta med. Vi kan ju låtsas att det är pga att jag som barnsben velat krossa idén om lönearbete men troligen mer pga tankspridd tönt som hatar att bestämma sig!!!!
2. Jag blev inte politiskt medveten förrän jag blev typ 20 och min kompis Cosette ba Karin du måste verkligen läsa om feminism. Och tur som fan är väl det att någon sparkade vett i denna late bloomer!!!
3. Jag är konflikträdd! Detta är något jag verkligen försöker jobba med men uuuuuh, tycker det är så jobbigt! Snälla hjälp någon hur gör man!! Startar fight club.??

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Efter sex, när man ligger på stranden med halvtorkat hår och läser en bok, när jag lagar mat åt någon jag älskar, när jag fått lägga typ en halv dag bara för sakens skull på att göra mig i ordning i lugn och ro över en iskall G&T och känner mig helt lugn och on fleek, när jag lyckats få till en riktigt bra och snygg outfitta, när jag bär vackra underkläder.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Firade min mammas burthdey igår så träffade min bror och vi har ett svart bälte i att få varandra att skratta.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER
Om diamanter är det hårdaste ämnet som finns, hur fan slipade man den första diamanten då? Om universum är oändligt, hur kan man då ändå säga att det expanderar? Kan något bli mer oändligt? Vart tar universum vägen om det redan är oändligt men ändå blir större? Vad finns det för ställe som universum tar vägen? Och vad var detta innan det togs upp av universum? Varför är det så jävla svårt att göra sci-fi som inte helt spottar vetenskap och fysikens lagar i ansiktet? När kommer vetenskapen uppfinna mat i pillerform egentligen? Hur uppkom språk egentligen? Vem fick auktoriteten att bestämma “nu heter detta föremål ‘sko’” istället för ex “flunilooomilo”? Hur kan folk på allvar tycka kapitalism är en bra grej?

image

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR.
1. Att jag kommer fortsätta må psykiskt dåligt hela mitt liv.
2. Höga höjder.
3. Ungefär exakt allt som överraskar mig ex brödrostar, katter, filmer, att råka tappa något. Alla får mig att skrika rakt ut av förskräckelse *ler casual tjej med avslappnad inställning till allt*

image

**ler skoja**

Loading Likes...

3 svar till “Listdags!!“

  1. Det här med att folk frågar om ens framtidsplaner tycker jag borde vara socialt oacceptabelt? Sånt vill man ju inte ens tänka på?!

    1. Är ju ändå bara snarkigt kapitalistsnack som borde triggervarnas. Hade gärna pratat om mina framtidsplaner att läsa fler böcker, bli bättre på att spela piano, lära mig ryska och hitta det perfekta röda läppstiftet. Folks fascination för lönearbete e ju…… Provocerande minst sagt.

      1. I min revolution är det förbjudet att prata om annat än katter, kiosklitteratur och läppstift.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.