pastelle mod

Ibland är livet inte bara en bajsmacka, ibland är det mer som en hel rullbandsbuffé av skit som kommer ens väg och lite så känns det för mig just nu. Har just nu även trillat på The Förkylning af Hin Håle Himself och det känns som att satan har knullat mina bihålor och kissat på mina halsmandlar. Igår var det bultande huvudvärk som inte ens värktabletter rådde bot på och idag är även rösten borta, men vem behöver ha röst på sin lärarpraktik!!!! Inte så att jag ska prata framför folk och bli bedömd på det liksom!!!!!!

Nåväl nog med gnäll för denna gången, igår kom jag hem efter ca örti timmar i bilkö pga why not men fick ändå feeling och byggde på min ca 12h gamla bas med en massa gött och fick resultatet pastellig mod.

Här kan man även se glimtar av vardagssminket som tronar på mitt köksbord sminkbord

*poserande divahanden* Har även iridiserande blått/rosa glitter på läpparna men det vill ju såklart inte fastna på bild!!!

ÄLSKAR looken med ditmålade ögonfransar på undre fransraden. Helt klart bästa looken från 60-talet, tack fan twiggy! Pallade inte ta på mig lösögonfransar pga behövde ändå gå och lägga mig strax efter detta men ger ändå denna look 10/10 bridgeblandningar eller vad nu man använde för poängsystem på det glada 60-talet.

Vill ni ha produktlista får ni holler at me så ordnar jag det när det kommer hem från praktiken ikväll pga VEM kommer ens ihåg vad för smink de använder? Not this bitch, that’s who.


Loading Likes...

6 svar till “pastelle mod“

  1. Va snyggt! Har provat att måla ögonfransar på nedre fransraden förut men resultatet liknade mer svarta klumpar… Haha får öva mer bara för det ser skitsnyggt ut på dig! Vad har du för glitter på läpparna?

    1. Har upptäckt att det är väldigt mkt lättare om man 1 övar like a mofo 2 använder en liner med mkt smal pensel, för denna look använde jag nyx matte liquid liner, mkt prisvärd faktiskt. Glittret är dazzle lip topper i Glisten up från H&M men den var tyvärr tydligen limited edition. Synd för det var en riktigt rolig produkt, kan vara värt att kolla ditt närmsta H&M dock, senast jag var på ett såg jag att de var på rea!

  2. AAAAAH megatjusigt!!!

  3. Nej men alltså den här looken är SÅ SÅ SSSSÅÅÅÅ snygg! Påminner mig om filmen “The Love Witch”!

  4. Jag saknar dina inlägg! <3

    1. Åh tack fina, härligt att höra! Jobbar på att bli bättre på att uppdatera också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.