Lyssna på dina egna råd

Ni vet när jag skrev ett skitlångt inlägg om att frisörer är hantverkare och man ska respektera hantverkare? Nu kan ni även få minnas gången jag fick skita i all min fina idealism pga hemskt skral ekonomi och IGEN provade att färga utväxten hemma. Denna gången med en nyans kallad “frosty light brown”. Tydligen även känt som frosty light black.

image

Very light, such brown WOW Loreal tack!!!!

image

Lärdom: lyssna på dina egna råd ibland smulis.

OBS jag skojar också lite, tycker mörkbrunt hår e BAJAsnyggt och är inte så mycket missnöjd som sur på mig själv för att jag borde veta att detta är vad som ALLTID HÄNDER NÄR MAN FÄRGAR HEMMA! Att färga hemma är ett jävla lotto där man snurrar tombolan och hoppas man får ett resultat som är i närheten av vad man tänkt sig.

img_3138

Detta är min artistiska tolkning av lottohjulet jag tänker mig att de övre makterna för hårfärgning slår på varje gång man begått brottet mot dem som är Hemmafärgning. Avdelningen WILDCARD innefattar det osannolikaste av allt dvs att det blir vad du tänkt dig. Spelet är riggat: detta händer knappt.

Kan ju säga att nya året för mig ska få föra med sig ett besök till frisören. För jag VET att jag inte kommer bli en klokare människa som är mer konsekvent och tar bättre beslut 2017. What’s the fun in that liksom. Men jag får låta ett proffs hantera barret på min skalle åtminstone.

Loading Likes...

3 svar till “Lyssna på dina egna råd“

  1. Hahahah skrattade rakt ut åt det där jävla lotthjulet. Så väldigt spot on.

  2. Sitter i samma sits, fast jag har vinröda rötter i stället (resten brunt). Har försökt fixa genom att färga om, men nu är det bara att bita i det sura äpplet och beställa tid hos frissan nästa år -_-

    1. NOOOOO jävla hemmafärg! Hatar röda färger, de är ju så svåra att bli av med också. Därför jag alltid väljer nyanser med kalla undertoner, inte för att det hjälper när skiten blir svart så får nog också boka frisörtid 2017 ¯_(ツ)_/¯

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.