Ask Me Anything

Har sett flera andra bloggare som gjort detta och JAG VILL MED! Fråga mig saker om smink, hudvård, hur man inte ska hemmafärga håret, mitt keminörderi, min skostorlek, fan vet jag var påhittiga helt enkelt. Light up kommentarsfältet sålänge så ska jag svara på frågorna under nästa vecka!

Loading Likes...

32 svar till “Ask Me Anything“

 1. Får en ställa mer än en fråga?
  Vilka rengöringsprodukter använder du för ansiktet? För rengöring, moisturizing osv.

  Har du något speciellt favoritmärke för läppstift?

  /Sparkling Blue

 2. Får en ställa mer än en fråga?
  Vilka rengöringsprodukter använder du för ansiktet? För rengöring, moisturizing osv.

  Har du något speciellt favoritmärke för läppstift?

  /Sparkling Blue

 3. Hur mycket tycker du om mig som vän på en skala 1-10?

 4. Hur mycket tycker du om mig som vän på en skala 1-10?

 5. Yaaaas!!
  Fråga 1. NÄR i ordningen ska ansiktsoljan in? Jag fattar inte. Har toner, serum, kräm, spf all day every day. Ska oljan smita in mellan serum och kräm? Efter kräm? Eller ska jag hellre köpa oljeserum och strunta i mitt gosiga fuktserum? Eller blaffa på med olja nattetid och skita i krämen? JAG BEHÖVER HJÄLP HÖR DU JU!
  Fråga 2. Behöver alla tips som finns för rödflammig hy. Har hört att aloe vera ska vara bra, men fattar inte när i ordningen den ska in heller :'(
  Hudläge känslig, yttorr, lite blank i t-zonen och torrfläckar på kinderna (=jävligt tråkig hud).
  Du är go Smulan! Puss

 6. Yaaaas!!
  Fråga 1. NÄR i ordningen ska ansiktsoljan in? Jag fattar inte. Har toner, serum, kräm, spf all day every day. Ska oljan smita in mellan serum och kräm? Efter kräm? Eller ska jag hellre köpa oljeserum och strunta i mitt gosiga fuktserum? Eller blaffa på med olja nattetid och skita i krämen? JAG BEHÖVER HJÄLP HÖR DU JU!
  Fråga 2. Behöver alla tips som finns för rödflammig hy. Har hört att aloe vera ska vara bra, men fattar inte när i ordningen den ska in heller :'(
  Hudläge känslig, yttorr, lite blank i t-zonen och torrfläckar på kinderna (=jävligt tråkig hud).
  Du är go Smulan! Puss

 7. Brukade du hänga på kulturmuren i Lisch på 99-00talet?

 8. Brukade du hänga på kulturmuren i Lisch på 99-00talet?

 9. 1. Jag undrar vad du lyssnar på för musik?
  2. Har du alltid bott i Göteborg?
  3. Bästa primern för huden (dvs inte för ögonen)? 🙂

 10. 1. Jag undrar vad du lyssnar på för musik?
  2. Har du alltid bott i Göteborg?
  3. Bästa primern för huden (dvs inte för ögonen)? 🙂

 11. Please berätta om aaaaaallt du använder i hudvårdsväg! Din rutin, dina masker, osv osv i evighet

 12. Please berätta om aaaaaallt du använder i hudvårdsväg! Din rutin, dina masker, osv osv i evighet

 13. Hej! Mitt fejs kliar! Hjälp. Efter sommaren testade jag ett trial-kit från REN, den för oljig och oren hy. Den kändes superuttorkande och det var då det började klia främst längst käkarna och på kinderna. Jag, trodde iallafall då att jag hade oljig hy. Finnar har jag mest på hakan och kindbenen och har haft i 7 år typ. Slutade med både tvätt och dag- och nattkräm när det blev så och gick till apoteket och fick hjälp. Köpte produkter från Avene och det blev väl bättre, men ansiktet fortsatte ändå klia och ha sig. Vände mig till Skincity och de trodde jag var torr och hade känslig hy, så jag köpte Paulas choice fukt-nattmask och deras anti-redness som ska vara för känslig hy efter deras rekommendation. MEN ANSIKTSJÄVELN FORTSÄTTER KLIA. Har pga av dig och Kakan provat BHA 2%, men även den för känslig hy och jag älskar den, har provat Kronans fuktserum för att se om jag behöver mer fukt. Det blir ingen skillnad oavsett vad jag börjar eller sluta använda. Hjälp! /Ansiktskliar-Marie.

 14. Hej! Mitt fejs kliar! Hjälp. Efter sommaren testade jag ett trial-kit från REN, den för oljig och oren hy. Den kändes superuttorkande och det var då det började klia främst längst käkarna och på kinderna. Jag, trodde iallafall då att jag hade oljig hy. Finnar har jag mest på hakan och kindbenen och har haft i 7 år typ. Slutade med både tvätt och dag- och nattkräm när det blev så och gick till apoteket och fick hjälp. Köpte produkter från Avene och det blev väl bättre, men ansiktet fortsatte ändå klia och ha sig. Vände mig till Skincity och de trodde jag var torr och hade känslig hy, så jag köpte Paulas choice fukt-nattmask och deras anti-redness som ska vara för känslig hy efter deras rekommendation. MEN ANSIKTSJÄVELN FORTSÄTTER KLIA. Har pga av dig och Kakan provat BHA 2%, men även den för känslig hy och jag älskar den, har provat Kronans fuktserum för att se om jag behöver mer fukt. Det blir ingen skillnad oavsett vad jag börjar eller sluta använda. Hjälp! /Ansiktskliar-Marie.

 15. den pyttelilla gudinnan skriver: Svara

  vart går din maxgräns för hur mycket du vill betala för olika sorters produkter? om vi utgår ifrån att kvaliteten är på topp, hur mycket kan det kosta innan det ändå inte är värt det tycker du

 16. den pyttelilla gudinnan skriver: Svara

  vart går din maxgräns för hur mycket du vill betala för olika sorters produkter? om vi utgår ifrån att kvaliteten är på topp, hur mycket kan det kosta innan det ändå inte är värt det tycker du

 17. Vad lyssnar du på för musik? Hur blev du så cool som du är? Vart hittar man perfekta witchy bitchy asbra svarta kläder? Hur kan man lära sig att lägga så ASroliga populärkulturella klockrena referenser som dig? Vart FAN hittar du alla roliga gifs??? Vad äter du helst för gott? Asså är du en godis/kakor-människa eller är du typ “åååh jag gillar SÅS och typ MAT”?

  Mvh

  Kram

 18. Vad lyssnar du på för musik? Hur blev du så cool som du är? Vart hittar man perfekta witchy bitchy asbra svarta kläder? Hur kan man lära sig att lägga så ASroliga populärkulturella klockrena referenser som dig? Vart FAN hittar du alla roliga gifs??? Vad äter du helst för gott? Asså är du en godis/kakor-människa eller är du typ “åååh jag gillar SÅS och typ MAT”?

  Mvh

  Kram

 19. Oh oh! Jag har en fråga till!
  Jag behöver en ny rengöring att ta bort sminket med! Olja eller balm då jag jobbar mycket med vattenfast mascara. Men allt jag har testat svider i ögonen :((( haru nå tipz eller?
  Puss å kram!

 20. Oh oh! Jag har en fråga till!
  Jag behöver en ny rengöring att ta bort sminket med! Olja eller balm då jag jobbar mycket med vattenfast mascara. Men allt jag har testat svider i ögonen :((( haru nå tipz eller?
  Puss å kram!

 21. Alltså sorry för tråkig fråga men NYX matte lipstick; gött och prisvärt på läppen men HYLSAN!?!? Har jag ett jävla måndagsex eller är det ofrånkomligt att det “snurrar upp” sig självt och mosar in sig i locket? Sånt fundamentalt slarv i designen isf! Puss&kram

 22. Alltså sorry för tråkig fråga men NYX matte lipstick; gött och prisvärt på läppen men HYLSAN!?!? Har jag ett jävla måndagsex eller är det ofrånkomligt att det “snurrar upp” sig självt och mosar in sig i locket? Sånt fundamentalt slarv i designen isf! Puss&kram

 23. […] glöm inte att frågelådan är öppen, så klicka er in och ställ frågor till om allt mellan himmel, jord och […]

 24. […] glöm inte att frågelådan är öppen, så klicka er in och ställ frågor till om allt mellan himmel, jord och […]

 25. Varför heter du smulsex? Huehue

 26. Varför heter du smulsex? Huehue

 27. Hej!! Började precis läsa din blogg så förlåt om jag frågar om nåt du skrev för 2 månader sen/nyss :/ MEN jag är fellow gingertjej (och keminörd för den delen!), så min fråga handlar om blek hy! Vilken är din bästa ansiktskräm med spf (gärna lite högre)??

 28. Hej!! Började precis läsa din blogg så förlåt om jag frågar om nåt du skrev för 2 månader sen/nyss :/ MEN jag är fellow gingertjej (och keminörd för den delen!), så min fråga handlar om blek hy! Vilken är din bästa ansiktskräm med spf (gärna lite högre)??

 29. Vilken färg ska nästa läppstift jag shoppar vara?

 30. Vilken färg ska nästa läppstift jag shoppar vara?

 31. Om du fick hitta på en ny sminktrend, vad skulle det vara? Vad är den sämsta produkt du använt?

 32. Om du fick hitta på en ny sminktrend, vad skulle det vara? Vad är den sämsta produkt du använt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.