nyårsinspo

Det är få saker vi vet med säkerhet, men vi vet att ljuset hastighet är konstant, att svart ALLTID är det nya svarta, att vatten är blött samt att nyår är internationella glitterdagen. På nyårsafton har man glittersmink ifall man är en person som bär smink, så är det bara. I don’t make the rules. Därför tänkte jag samla lite inspo till en potentiell nyårsmejk för alla oss som inte kan planera ex en sminkning i förväg ens under pistolhot.

Strassfräknar? Aw YISS sign me the fuck up, tänk om man hade fått dessa istället för vanliga fräknar som mest pekar ut en som ginger samt person vars största fiende är det brinnande klotet i skyn aka solen.

För två år sedan körde jag looken glitterögonbryn. 10 av 10 brödsmulor.

Glittergråten, alltid en klassiker som passar utmärkt när man vill vara dramatisk, speciellt de gånger det är för festligt för att gråta blod. Också utmärkt sätt att accentuera påsarna man fått under ögonen av detta jävla kuk-år.

Denna looken är extra allt av allt jag gillar, bold eyes och bold lips för en bold personlighet. Matchas fördelaktigt med att bli fullast på hela festen, kanske kräkas på någon man älskar. Go crazy!

Sminka dina ögon till en främmande galax, snyggt och symboliserar att du är extremt över att behöva leva på denna sketna planet vi kallar jorden.

Denna looken skulle jag beskriva som Scar i Lejonkungen goes glam. Passar utmärkt som beskrivning för hur 2016 behandlat oss.

Kort årsresummé, jag till vänster och 2016 till höger.

För dig med lite mer chill personlighet kanske det duger med en glitterliner, för personen som är mer sannolik att behöva torka upp spya än vara den som bjuder på gastronomiskt fyrverkeri.

Till sist en look för dig som har noll chill what so ever och aldrig gör någonting med måtta är det bara att ösa på, glitter överallt. Du är troligen inte bjuden till någons fest ändå så ingen oro att behöva glittra ned någon annans lägenhet till den milda grad att man behöver ringa Anticimex för att sanera hela byggnaden.

U do you boo, gott nytt år till er alla och hoppas ni blivit inspirerade och kommer slöjda fram grymma looks som är värdiga avslutet på the mother of alla skitår: 2016!

 

EDIT: glöm inte att frågelådan är öppen, så klicka er in och ställ frågor till om allt mellan himmel, jord och världsrymden!!

Loading Likes...

2 svar till “nyårsinspo“

  1. Idé: Glittergel gör en comeback 2017

  2. […] för att det är ”fake” utan för att det INTE ÄR FAKE NOG!!! Blev även inspirerad av mitt eget gamla inlägg med nyårslooks (LOL) och skapade efter hemkomst från skolan, under tiden sötpotatis bakades i ugnen, denna look. […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.