söndagsmask crazy bonanza lvl XXXXL

Tag klassiskt fenomen: söndagsmasken.

Tag det till nästa nivå: Dra först på lermasken Mask Of Magnaminty från lush (stapelvara som köpes om och om igen i House of Smul) och låt den suga ut smutsen ur din hud. Tvätta bort och lägg på Kicks Glowing Beauty AHA-syramask (briljant budgetmask som kommer köpas igen) och låt den fräta bort veckans misär. Chilla därefter med random god arkmask (köpt på eBay) och gå runt och stöka i lägenheten medan du låter huden dricka av det goda serum den dryper av. Avsluta med en redig och god fuktmask från Sampar So Much To Dew, gå och lägg dig med den. Somna mjuk i kropp och själ. Vakna desto mjukare.

Obs ligg ned i sängen och använd dina pattar ifall du har sådana för placering av produkter. Slut på tips.

Loading Likes...

2 svar till “söndagsmask crazy bonanza lvl XXXXL“

  1. Alltså tack för så gullig kommentar <3 Och ELLER HUR tycker också det känns så logiskt att det är en fördel med erfarenhet av dålig hy som hudterapeut, men än är ej sista idioten född 🙁

    Själv tycker jag sheetmasken är typ bästa anledningen ever att bara lägga sig ner i 20 min och hålla käften. Mitt lilla ansikte brukar ej kunna uppbåda tillräckligt med yta för att kunna hålla masken på plats, därför = horisontalläge. Tack igen och kram!

    1. Folk som inte vet vad de pratar om borde ju bara knipa näbb lite oftare… ? Tror du skulle rocka som hudterapeut!
      Haha ja det är som en liten minimeditarion för ansiktet. Man måste ligga stilla. Och vara tyst. Och NJUTA!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.