strassfräknar

Har man spanat lite bland trenderna vet man att ditmålade fräknar är all the rave. Personligen är man redan välsignad med ett stänk av the ginger genes och kan därför bli lite provocerad när folk målar dit dem. Inte för att det är “fake” utan för att det INTE ÄR FAKE NOG!!! Blev även inspirerad av mitt eget gamla inlägg med nyårslooks (LOL) och skapade efter hemkomst från skolan, under tiden sötpotatis bakades i ugnen, denna look. Var såklart inte smart nog att börja om helt från början utan kletade på över gammal bas och resultatet blev

So rich my pores are clogged with DIAMONDS!!

Även om det inte syns så väl så har jag en skimrig regnbåge runt ögonen pga why not go full disco lix.

Har hooded ögonlock och kör på skimriga ögonskuggor över hela locket. Vem fan ska hindra mig? Ingen, that’s who.

Strasstenarna fäste jag en och en med duo ögonfranslim, rekommenderar INTE att göra som min kompis i grundskolan som limmade fast paljetter i sitt ansikte med nagellack när hon var BD-poppare ?? Har varierat lite med storleken på dem för att få den mer naturligt fejkade looken, försökte även sprida ut dem “slumpmässigt” precis som riktiga fräknar som är luriga opålitligs jävlar man aldrig kan lita på eller förutspå. Provade även för första gången någonsin soap brows (sök på youtube för tutorials, pixiwoo har en bra!). Listan för produkter använda blir tyvärr extremt ohjälpsam.

Bas: gammal. Ögon: too faced shadow insurance samt ögonskuggor från en gammal palett utan namn. Bryn: Anastasia dip brow pomade i medium brown, random hårdtvål från iherb. Fransar: 10pack köpta på eBay. Strasstenar: aliexpress. Lip stain: samma som föregående. Highlighter: massa av minns ej. (Ska försöka bli bättre t nästa gång ok!! Sorry!!)

Måste säga att jag tycker att “naturligt smink” är både överskattat och inget för mig. Lookbook för 2017 ska för mig försöka bli så fejk som möjligt. Robot realness, som denna look som doftar cyborg-ginger. Tänkte även avsluta en look jag inspirerade mig själv till med ett citat från mig själv.

Mer fake all day every day, snart tar vi över rymden. Puss.

Loading Likes...

8 svar till “strassfräknar“

 1. SÅ MYCKET WOW! *iz ded*

 2. Betyder “samma som föregående” att lipstainen är Alienexpress??

 3. Älskar detta regnbågsöga så! Och jag är definitivt med på cyborgrevolutionen mvh nörd som skrev sin b-uppsats om cyborger och skönhet…

  1. Eh alltså, låter jag creepy om jag frågar ifall jag får läsa den för det låter UNDERBART!! Ser fram emot att se dig på fredag förresten, är redan nervös hahah

   1. haha nej jag dör var inte nervös jag kommer outa mig som världens tönt inom sekunder så… tänk bara på flyktvägar kära du. men för att va seriös så ser jag fram emot att träffa dig med!!! <3

    ps.nej det är inte creepy alls jag kanske kan rota fram den! hamnade i bråk med min klass och lärare när vi opponerade för de förstod inte skillnaden på robot och cyborg?! skandal

 4. […] om jag är all about att strö ansiktet fullt i glitter och stenar (se: glitterfräknarna) så tror jag mer att just den ingrediensen var gimmick (?) men det ÄR iofs en jävligt ny […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.