fredagsinspo

Om du ska ut på stan och svira ikväll tänkte jag langa lite bilder som kanske kan inspirera dem med en förkärlek för det dramatiska, eller kanske bara de lite gråtmilda. Kallar denna look “drack tequila och bråkade med min partner”/”rik hemmafru vars man skämde ut henne under representationsmiddagen”/”jag är Bambi och de sköt just min mamma”-chic och bilderna är tagna från Ulyana Sergeenkos Fall 2013 Couture-visning.

Ja jag gillar den nygråtna looken, det är väl uppenbart vid det här laget, släpp det. Gillar även i kombination med felfri bas, rosiga kinder, välmarkerade och lite buskiga bryn, lätt skuggad globlinje, eyeliner utan vinge samt ögonlock tunga av fransar och gråt. Så kolla någon sorglig video, stalka the one that got away på instagram eller kleta bara lite genomskinligt läppglans i ögonvrån och dra sedan ut i natten. Jag spår täta skurar av ragg. Alla älskar en dramaregent. Eller åtminstone vill älska MED en.

Loading Likes...

5 svar till “fredagsinspo“

  1. Synd att man själv inte kan snygg-gråta om man inte är riktigt jävla deprimerad och gråter över allt som står stilla tillräcklig länge. Mitt ansikte brukar mest se ut som en svullen salami när jag har gråtit. Dregel, snor och tårar överallt, väldigt graciöst.

  2. Synd att man själv inte kan snygg-gråta om man inte är riktigt jävla deprimerad och gråter över allt som står stilla tillräcklig länge. Mitt ansikte brukar mest se ut som en svullen salami när jag har gråtit. Dregel, snor och tårar överallt, väldigt graciöst.

  3. Ja, det är onekligen en dag som ger en många skäl att grina…
    kul om modet under Trump-eran blir grinfejs och sorgeklädsel. Så redo!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.