there’s always time for holo

*** inlägget innehåller annonslänkar***

Från det ena till det andra, förra inlägget var tungt och jobbigt (tack för alla fina kommentarer dock, ni är verkligen bäst) så tänker att vi bryter av med ett inlägg om något som är nästan uteslutande gött nämligen: glitter. Närmare bestämt holografiskt silverglitter. En fördel med att ha underbara vänner är bland annat när de lånar en fina nagellack (för jag behöver faktiskt inga fler….eller jo……eller……) proppfulla med silvrigt holografiskt glitter pga DELISH!! Här har vi lacken som min vän Mandy lånade mig (visserligen för ett tag sedan eftersom jag tappade bort detta inlägg i utkasten LOL), som är Mavalas puré diamond (ca 50:-), Isadoras Silver stars (79:-)samt China glaze’s Nova (98:-).

Har man sett ett enda youtubeklipp av Simply Naillogical vet man att holografiskt glitter är the way to live, även tack vare denna fantastiska kanal jag lärde mig det enda riktiga sättet att måla glitternagellack. 3.05 in hittar man glitterrevolutionen som går ut på att man använder en vanlig sketen sminksvamp som man brukade till foundation innan man hittade till beautyblendern. Man låter svampen suga upp överflödet av lack och låter allt glitter vara kvar, plus man slipper måla örti lager och få naglar tjocka som en bordsskiva i massivt trä.

Du behöver visserligen kötta på ca tre tjocka lager topplack (jag kör seche vite pga it’s a classic) innan ytan blir slät igen men kolla detta! Lättare att fånga allt blääng när man fotar ur fokus (OBS goals med 2017: lära mig ta nagelbilder samt lära mig INTE få hummerfingrar på alla jävla bilder). Ser ut som tusen glittrande galaxer!! Dvs inte alls som galaxer eftersom de inte glittrar goddamn!! Men tjusigt som fan är det. Nackdel: hört att det är svårt att få loss om man inte likt mig har naglar där alla lack blir peel-off inom 2 dagar. Ifall man inte likt mig har den inbyggda peel-off-funktionen i sina naglar kan man prova att köpa sig detta för cold hard cash i under-hundra-lappen-klassen, hört att det från depend ska vara acceptabelt samt att det från isadora kan man även använda för att måla runt fingret ifall man vill dutta runt med nail art för att få schyssta kanter. Sitter det perfekt? Nej. Ger det amazing hållbarhet med peel-off? Nej. Är det kanske så att en lätt bris i din riktning gör att lack med peel-off-bas kan falla av? Kanske det kanske. Behöver man oftast fila av naglarna med vinkelslip ifall man inte har peel-off för att få bort glitterlack? Det kan hända. Glitter är helt enkelt inte det mest praktiska man kan använda. Det är inte heller därför man bär det utan för att det tar fram ens mest primitiva del av skat-hjärnan som ba LOOK AT IT BLING I NEEDS IT. Dock: VÄRT DET!!

Edit: inlägget kan helt enkelt summeras med bilder som min vän Alicia välsignat oss med:

Loading Likes...

4 svar till “there’s always time for holo“

  1. Älsk på holo och simply naillogical!

  2. Jag har faktiskt aldrig testat att applicera glitter så men jag får väl ge mig på det:)

  3. den pyttelilla gudinnan skriver: Svara

    “skat-hjärnan” haha jag ska börja använda mig av det uttrycket det är klockrent

    1. Ja alltså folk pratar om reptilhjärna? Vad fan är det ens. Min primitiva hjärna är en skata, ge mig allt som glittrar tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.