twiggy pop

Jag som bara skulle vänta på att maten skulle bli klar. Gjorde istället bland det bästa jag vet: fastnade helt i sminket. Det underskattas verkligen hur smink kan vara en riktig kreativ process, men jag kan verkligen förlora mig helt i den, tappa helt grepp om tid och rum på bästa tänkbara sätt. Tror alla människor med ångest kan relatera till en hjärna som ständigt på tusen ställen samtidigt, surrar som en jävla bikupa och lämnar en aldrig riktigt ifred. Men när jag sitter där framför spegeln med en pensel i handen är faktiskt en av inte allt för vanliga tillfällen då hjärnan lugnar ned sig, lite lugn, lite stiltje. Är inte det terapeutiskt så vet jag fan inte vad.

Jag gjorde även en klassiker, dvs började även med en idé om att göra en sak, för att sedan blev det något exakt helt jävla annat. Blev lite crazy 60’s psychadelica skalbagge möter lite extremt jävla vit cleopatra? Försökte först göra en cut crease-pryl med negative space men hur fan gör folk? Tycker bara man smetar concealern med ögonskugga överallt och det blir ju inte rätt färg ändå. Näh. Nabla dazzle liner i klimt fick åka på istället och det ångrar jag ju inte en sekund. Färgåtergivningen är inte helt 100 på mina bilder (för jag är ingen jävla fotograf SNÄLLA), men har gjort två slags reversibla fades, en i matta färger längs brynbenet från sleek och en i metallics från Kat von D på rörliga locket. Är verkligen SÅ kär i att sudda knasiga färger längs näsbenet? PLZ gör trend av detta.

Kunde inte heller bestämma mig vad för läppstift jag skulle ta, så jag tog två. Varför välja liksom.

Ansikte:
L’Oréal lumi magique primer
L’Occitane pivoine sublime CC cream “light”
L.A. Girl PRO coverage foundation “white”
Helena Rubinstein magic concealer “light”
RCMA no color powder
ELF Illuminating palette
Makeup Store marble microshadow “rojo alicante”
Milani baked powder blush “Luminoso”
Emma S. moisturising facial mist

Bryn:
Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade “medium brown”
Palina brush on brow “dark”
Random jävla hårdtvål pga ~soap brows~

Ögon:
Wet n wild photofocus eyeshadow primer
Sleek i-Divine ultra matts v2-palette – den gröna och den i teal
Lime Crime venus 2 – mustard och filter
Kat von D metal matte-paletten – Watt, ignite och flash samt bone på brynbenet.
Nabla dazzle liner “klimt”
DreamWeave LashConstruct mascara

Läppar:
Alternativ svärtad lila: Mac “cyber”
Alternativ skirare: Kat von D “vampira” utsuddad med vanligt jävla klövervasline kletat över.

Loading Likes...

8 svar till “twiggy pop“

 1. Så SNYGGT!! Jag är så med på “knasiga färger längs näsbenet”-trenden!

  1. Ja men visst älskar man!

 2. Jag är med på näsbens-färg 100% absolut forever. Och ja du vet redan att jag älskar denna look och ska köpa den där jävla guldlinern nästa csn-dag 🙂

  1. Du är en extremt trogen och god supporter till mina knas-looks och jag älskar’t! Ja alltså ångrar inte alls en sekund att jag köpte denna eyelinern pga amaze, plus 129:- är ett helt klart överkomligt pris!

 3. den pyttelilla gudinnan skriver: Svara

  det är överjordiskt snyggt samt jag blev betuttad av formuleringen “för att sedan blev det något exakt helt jävla annat.” A+

  1. Tack hjärtat!!

 4. asså jag GRÅTER över hur duktig du är!!! :((( VILL OCKSÅ KUNNA SMINKA MIG SÅ BRA!!
  köttar mig genom ditt arkiv som en true stalker 00:31 på natten mvh biggest fan
  puss

  1. HAHA men gulle du är ju minst lika bra!!! älskar ditt support och känner starkt för hela ångestmanisurfandet <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.