sailor femme

Hade en äkta jävla pissdag på internationella kvinnodagen. Inte för att det var internationella kvinnodagen, det är en av mina bästa dagar på året tillsammans med första maj, men ni vet. Vissa dagar har bara siktet inställt på att bryta ned en. Så istället för att gå på demo var jag hemma och mådde dåligt. Och var sur och ledsen på mig själv för att jag mådde dåligt. Men ibland är det bara så att self care får komma först, så på kvällen vaknade jag lite till liv och fick lite skaparglädje av alla goa kvinnz med deras vackra ord och starka ansikten i mitt flöde. Skapade fram den hittills okända Sailor Femme, redo att slåss mot ondskan för ett rymdmatriarkat.

Ibland är smink ens self care, men gemenskapen i att vara kvinna, den lojalitet och styrka vi delar. Den är fan det bästa, mest närande, stärkande och omhändertagande care som finns. Som ett ljuvt balsam för själen är ni – älskade kvinnor.

Ansikte
L’Oréal lumi magique primer
L.A. Girl PRO coverage foundation ”white”
Kat von D Lock-it foundation “L42”
Helena Rubinstein magic concealer ”light”
L.A. Girl PRO conceal “highlight”
Makiash perfect finish loose powder
L’Oréal infaillible blush paint “ballet dream”, “peony rose” & “fuchia afterhours”
Colourpop super shock highlighter “monster”

Bryn
NYX jumbo eye pencil “milk”
Anastasia Beverly Hills modern renaissance “love letter”
Lime Crime velvetine “pink velvet”

Ögon
L’Oréal infaillible blush paint “ballet dream” & “fuchia afterhours”
Anastasia Beverly Hills modern renaissance “love letter” & “vermeer”
NYX jumbo eye pencil “milk”
Lösfransar från ebay
Random bling också från ebay

Diadem från ebay

Läppar
Lime Crime velvetine “pink velvet”

 

Avslutar med två av mina bästa låtar, helt fullproppade med girlpower. Får varenda atom i kroppen att vakna till med ett rytande.

Så fruktansvärt mäktig låt, rekommenderar dock att hoppa 1,5 min in i videon innan låten faktiskt börjar.
“There is no such thing as justice – All the best that we can hope for is revenge”


Och till slut denna låt som på något magiskt sätt gör en så stark. Älskar.
“You’ve got them all by the balls causin’ waterfalls, stone walls, bar brawls”

MMM så gött! Dela gärna med er av era bästa låtar ni tänker lyssna på samtidigt som vi bränner upp patriarkatet, krossar det bit för bit och tillsammans bygger upp något bättre.

Loading Likes...

6 svar till “sailor femme“

  1. Den här looken är så sjukt fin, sailor femme 4 prez på riktigt. Och asså, fight like a girl lyssnade jag på repeat dagligen typ 2014 när jag mådde som sämst och älskar den fortfarande, så himla skönt med lite aggressivitet ibland?

    hur som älskar jag Your Lips Are Red av St.Vincent, Modern Girl med Sleater-Kinney,When I am Queen med Jack Off Jill… och Girl med Destiny’s Child.

    1. SÅ mkt bra tips!!! Tack vännen!!!

  2. OCH GUD nu glömmer jag den viktigaste manshatargenren, COUNTRY. Har en hel lista bara med kvinnliga countryartister som sjunger om att mörda män. Typ Goodbye Earl med Dixie Chicks, Kerosene med Miranda Lambert, Looking Back Now med Maggie Rose… sjukt underppskattad feministgenre.

    1. Jaaaaa alltså before he cheats är ju en klassiker!! Synd att hela queer-scenen inte är så stark inom country (så vitt jah vet) för ex lesbisk country låter ju drömmigt som fan.

  3. Mina favoriter är: vånna inget – spotta i motvind, björk – army of me, sahara hotnights – alright alright (here’s my fist where’s the fight), skunk anasie’s version av search and destroy, nadia nair – monica the brave och slutligen (för att få ett slut på en lista som annars blivit några sidor) maud lindström – strategivisa för kärlekskritiker.

  4. Helt amazing look Karin! Tråkigt att du hade en skräpigt dag men skönt att den tog sig mot kvällen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.