better together

Ni vet när man inte bara trillar av hästen utan även av jorden, rakt in i rymden, ned i ett svart hål och sen aldrig orkar något igen eftersom allt blev en singularitet som kändes rätt chill?

Tyvärr blev det så för mig med bloggen, med örti grejer på schemat tappade jag järnet och hade för många bollar i elden. Men ska försöka bättra mig, nu när jag inte längre har en enorm tenta hängades över mig eller liknande!

Innan jag trillade ned i råtthålet av tentaplugg fick jag hem ett pressprov på better together-kollektionen av Kat von D och Too Faced. Inget mindre än paketet innehållande dubbelpaletten med magnetlås, en sida från Too Faced, en sida från Kat von D samt märkenas respektive bestsellers better than sex-mascaran samt tattoo liner. Både mascaran och eyelinern har jag prövat och jag gillar båda, men let’s get it on med paletten. Pga oh mama.

Kolla denna lilla gullis. Försöker att verkligen inte vara en sucker för gimmicks men detta är verkligen CUTE. Kanske är man ett barn för att man blir förtjust över att något går att sätta ihop med magneter. Vad vet jag, är blott människa.

(Skoja love u sweet ppl don’t hate me)

Låt oss prata om Too Faced-sidan först.

Detta koncept är väldigt Too Faced eftersom de ÄR väldigt cute i allt de gör. Love it eller hata det, sakerna är ibland hjärtformade och luktar ibland choklad (dock inte denna!). Jag tycker färgerna är najs men inte så…..hög wow-faktor på? Tänker att Too Faced ändå brukar köra på en accentfärg med lite PIZAZZ

vilket jag saknar lite. Vad jag däremot inte saknar är Too Faced’s snudd på tvångsmässiga behov att fortsätta producera matta skuggor med glitter i. Och med glitter i menar jag glitter som kommer hamna överallt i ditt ansikte utöver dina ögon. Just WHY!!

*helt klart INTE en swatchbloggare men gör mitt bästa*

De två metallicfärgerna friendspiration och heart of gold är helt klart bäst i paletten, den lila färgen better together är tyvärr inte så lila men lyckades göra en helt okej semi-naturell-kontorsvänlig mörkare skuggning som jag såklart glömde fota *lol virrpanna*.

Dock tänker jag gå vidare till Kat von D-sidan då den fick mig att nästan kissa på mig av förtjusning.

Alltså vet inte vad det är med Kat von D men hon lyckas verkligen skapa koncept som tilltalar mig och verkligen inspirerar mig? Denna halvan av paletten drog fram en sån jävla leklust hos mig, ville bara prova NYTT!! Ha SKOJ!! LEKA!! Som när smink är som bäst ni vet.

De matta skuggorna är ljuvliga. Yours är härligt blågrå, nästan lite duvgrå/blå (en av mina bästa färger dock äckligt djur sorry), darling är en slags taupemetallic som är sjukt spännande,  lovestruck är typ champagne-metallic med en amazing röd glow i sig som är omöjlig att fånga på bild, devotion är svart som satan, och swoon asså. ASSÅ.

Såhär kände jag när jag såg den. True röd med koppar/rost/orange-metallic-amaze-goodness. Alltså snälla gör denna permanent och i en gigantiskt panna så kommer jag köpa tre på dirren TACKKKKKK!!

Följer man mig på instagram vet man att jag fixade ihop dessa looks med hjälp av KvD-sidan av paletten plus tattoo linern.

Här har vi lite yours och por vida som utgör basen, sedan har jag maffat på swoon som om det inte fanns någon morgondag. Använde den även som topper över ett svart läppstift och ja. Swoon var ordet.

Här körde jag på alla i paletten utom just swoon, plus att darling och lovestruck inte syns pga hooded eyes men vem bryr sig. Gjorde mitt första riktigt sotiga öga på länge och älskade varenda sekund!!! Ljuvligt när smink gör såhär med en.

*geniuina jazzhands*

lite mer faktaspäckad info: paletten kan köpas i sin helhet för 665kr på Sephora och då ingår som sagt tattoo liner och better than sex i fullstorlek. Skuggorna är 1,0g/st på Too Faced-sidan och 1,3g/st på KvD-sidan och det är 6st på varje sida.

Kul att vara igång igen asså!!! Missade helt att jag hade mitt 1-år-som-bloggare-jubileum den 18 mars, men tänker att det dels passar min virriga hjärna och min sporadiska stil. Tack för att ni hängt med hittills och håll i hatten! Bjuder som firande på

1. Min favorit-GIF.

2. Min egna remake på den. Tänker att den får symbolisera hur jag känner när jag tänker på hur mycket jag tycker om er följare, för att ni läser och kommenterar och kommer med bra input och är allmänt bäst! Puss på er älsklingar! Ni som gör att en person som kroniskt ger upp och lägger ned orkar starta upp igen!

Loading Likes...

8 svar till “better together“

 1. Ingen gör en re-take på en katt-GIF så bra som du! ?

 2. Ingen gör en re-take på en katt-GIF så bra som du! ?

 3. Gah, jag blir så himla sugen på att lära mig sminka mig (obs snyggt, inte som att jag bara gnuggat en palett mot ansiktet) när jag ser dina bilder, särskilt sotningen. Och den där gif-remaken, made my day 🙂

  1. Alltså det tråkigaste men bästa tipset jag har är: öva massor! Älskar att sätta mig på kvällen och bara smälla på mer smink tills jag ser helt tokig ut. Sedan kan man bara tvätta bort skiten igen! Glad över att få vara inspirationskälla hehe ?

 4. Gah, jag blir så himla sugen på att lära mig sminka mig (obs snyggt, inte som att jag bara gnuggat en palett mot ansiktet) när jag ser dina bilder, särskilt sotningen. Och den där gif-remaken, made my day 🙂

  1. Alltså det tråkigaste men bästa tipset jag har är: öva massor! Älskar att sätta mig på kvällen och bara smälla på mer smink tills jag ser helt tokig ut. Sedan kan man bara tvätta bort skiten igen! Glad över att få vara inspirationskälla hehe ?

 5. Linnea skriver: Svara

  Så snygg sminkning!! Vilka borstar och vilken primer använder du? 🙂

 6. Linnea skriver: Svara

  Så snygg sminkning!! Vilka borstar och vilken primer använder du? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.