blade runner – pris

Jag tänker säga det nu: jag är så över enhörningstrenden. Enhörningssmink, enhörningshår, enhörningsdilo (don’t know men gissar pga människor är THE WÖRST) enhörningslatte och listan tar ju aldrig slut.

We get it, du är en häst som hade sex med en narval. GET OVER YOURSELF.

Missförstå mig rätt, jag hatar inte på regnbågar och skulle lätt täcka hela min kropp i holografiskt glitter om det inte vore för att det är sminkvärldens herpes och skulle skava som sandpapper. Jag har bara nog med det ibland (sorry) lite väl infantila influenserna som för ofta pushas på oss kvinnz. Nog nu. Själv är jag mer åt sci-fi’n. Länge leve rymdglamouren, tycker robotrevolutionen inte kan komma snart nog och att cyborgestetiken är långt mer tilltalande än att försöka se ut som en mytologisk häst-hybrid.

Lästips: ni borde VERKLIGEN läsa den fantastiska (tillika cyborgentuseasten) Saffron Sugars genomgång av sminket och estetiken i filmklassikern Fith Element. Så underbar film där de satsas på full on 90’s in space. Se på filmen och läs inlägget.

En annan fantastisk FAN-TAST-ISK film är Blade Runner från 1982.

OBS vart finns denna kappan jag vill ha den.

Ridley Scott vet allt hur man gör en riktigt mörk film och det är en skön kontrast till all polerad sci-fi, att få riktig jävla SMUTS!!

Har så länge varit inspirerad av denna sminkning som bärs av replikan Pris, spelad av Daryl Hannah.

En ljuvlig liten mördarmaskin, helt klart inspirerande.

Hade själv ingen tillgång till spraymakapär så fick istället packa på svart ögonskugga i LAGER. Dock enormt jävla stark look, kanske ska rocka den nästa utekväll. Eller varför inte när man ska ut och slänga soporna, så ens grannar får veta att man är en badass humanoid android som man inte ska mucka med. Bonus: du kanske blir jagad av en yngre Harrison Ford.

Bonus 2: clownvitt fejs får dina tänder att se extra gula ut. Cyborgs behöver inte borsta sina tänder inte!

 

Bonus 3: smink som killar DEFINITIVT hatar

Bonus 4: replikera dig själv ifall du vill ha lite support från en likasinnad.

Produktlista

Ansikte
LA girl pro coverage HD foundation “white”
Random vit krämprodukt som saknar namn och gav hemsk finish så skippa den ändå
RCMA no color powder
LA girl strobelite “120 watt”

Ögon
Sephora colorful shadow & liner “black”
Kat von D metal matte-paletten, “linen”, “jet” & “stone”
MAC instacurl lash
Random tvål gojsade i brynen

Läppar
blanding av sephora cream lip stain “01” samt
colourpop ultra satin lip “frick ‘n frack”

Loading Likes...

8 svar till “blade runner – pris“

 1. Jamen TACK! På något sätt lyckades jag introducera enhörningar i kretsen där jag hänger/umgås/tränar för ganska längesen. Det togs emot ganska skeptiskt i början och sen bara fucking exploderade det och nu är det enhörningar överallt och folk är “finaste unicorns” och “bästaste enhörningar”. Jag orkar inte. Jag ska claima jackalopes som mitt nya djur och inte dela med mig.
  Also: måste se om Femte elementet för örtonde gången snarast.

 2. Blade Runner är mitt hjärtas film! Ja en av dem iaf.

  1. Ja det är något med ridley scott’s filmer. Estetiken, smutsen, åh allt Gud älskar!!

 3. ÅH så ljuvligt att läsa detta inlägg medans jag filar på anti-enhörningsmanifestet (SKOJA. eller?!) allt jag tycker om, ditt fejs, filmsmink och en shoutout till mig.

  asså looksen i denna film är bara för mycket. Sci fi-estetik när den är som bäst. Hilarious dock att enhörningar faktiskt dyker upp i filmen!!

  1. Hahaha ja alltså inte så mkt anti enhörningar som jag är anti att vuxna kvinnor benämns som flickor och typ förväntas att leka med dockor. NOG NU!!!
   Va på riktigt?? Gud är hög tid att jag kollar om Blade runner pga enhörningarna måste skådas med egna ögon

 4. Haha ja definitivt smink som killar hatar:D Men coolt!<3 Är själv inte alls över enhörningstrenden, älskar enhörningar! Fast som gammal hästtjej så har jag i ärlighetens namn älskat dem länge innan de blev high fashion:) Älskar drakar med förresten! Inte så mycket sci fi…

  1. Hehe tack!! Ja jag känner att detta var lite antitesen till “naturligt fräsch” med cybergenetisk fake. Love it, live for it tho!! OBS tack för senast <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.