SAMMA – FAST ANNORLUNDA

Efter att ha funderat många gånger om, bett om hjälp, ältat lite, kanske haft ett släng ångest eller två, skjutit upp, gett upp, osv, så har jag äntligen fixat mig ett stycke nytt namn på bloggen! Namnet “smulsex” skapades i panik för ca 6 år sedan när en kompis till mig drömt om att jag hade twitter och jag tänkte “fair deal” och skulle skapa ett konto. Gjorde samma som alltid: skjöt upp tills någon ba MEN OMG KARIN FÅ TUMMEN UR OCH GÖR DET NU och jag ba drog till med smulsex. Det är ett jätteinternt och jättejätteJÄTTEtråkigt internskämt som jag föredrar att inte förklara för folk, varför det också blir lättare att byta ifrån det så jag slipper behöva förklara. Inget hat mot smulor eller sex dock, tycker däremot att mitt nya namn Pretty Scientific är jättefint och jättebra och beskriver mitt skrivande bättre. För jag älskar skönhet, och jag älskar vetenskap. Jag älskar att skriva om dem och jag älskar att få göra båda ämnena mer tillgängliga och begripliga för fler personer.

För tillfället är det kanske lite rörigt, vissa saker ser inte ut som de ska, vissa är under uppbyggnad, vissa pallade jag bara inte fixa efter att ha suttit i 5h och försökt bråka med diverse skit, medan vissa saker är exakt likadana som innan. Jag har fört över mitt innehåll från smulsex.se som kommer att få finnas kvar tills abonnemanget går ut eller tills jag raderar klabbet, vilket som än kommer först, men det ger iaf en övergångsfas för er som hatar förändring (låt mig bara säga SAME!!!!). Finns däremot risk för er som följer mig via bloglovin att det inte hänger med pga I ain’t no Bill Gates/Steve Jobs orkar inte fixa sånt!!! Låt mig va!!!!!!!!

Nu när allting är sådär ~*fresh*~ och nytt tänkte jag passa på att slänga ut en fråga: vad vill ni se mer av? Älskar ju när jag får respons från er, via kommentarer här på bloggen eller instagram eller mail. Det är liksom änna lite ni som gör detta värt och roligt!! Annars är det bara en 26 år gammal tönt som skriker rakt in i cyberspace!!! Så ba skriv på, om ni vill ha recensioner, science, smäänk, frågelåda (man får alltså gärna skriva/maila/kommentera och ställa frågor!), rants på instagramstories, myter, nyheter, hudvård, youtubetips, hårvård, GIF:ar, naglar, personligt, saker som inte är beauty, doft, vad ni än kommer på, ÖS PÅ ME’T BARA GE MIG DET JAG VILL HA DET!!!!

Loading Likes...

20 svar till “SAMMA – FAST ANNORLUNDA“

 1. Ok önskemål. Ibland önskar man tex att du va ens kompis?? Men i övrigt ger jag tummen upp för allt du nämnde!!!!

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Men alltså älskar dina kommentarer, räknas man inte som buddies då? Kram på dig! <3

 2. Mer hudvård!!!

 3. Revolutionera min värld med nagellack och handvård please!

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Ooooouuuuh du där jävlar har du ett bra koncept! Tusen tack!

 4. Mer av dina grymma och kreativa sminkningar ?

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Men alltså ska DU säga! ??

 5. Woho, asnice!!
  Hudvård gillar jag hehehe…. Och typ dissa produkter!! Gimme all de gossip n salt

 6. Älskar tbh att se “lågbudgetprodukter” typ som apoteket, ACO och liknande hudvårdslinjer!! Gärna sådant, det är najs ?

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Vad roligt, sådant gillar jag med!! Mer sånt!

 7. Välkommen till världen science baby!!!

 8. Mer kemiinput och nörda gärna mycket i det! Och spfinlägget <3333 vill läsa det med mina kids i skolan. Annars fortsätt bara vara ditt grymma jag 🙂

  1. prettyscientific skriver: Svara

   JAAAAA vad kul med folk som älskar nörderiet!!! <3

 9. Mer budgettips, recensioner och klädinlägg! 🙂

  1. prettyscientific skriver: Svara

   BRA tips, tack!!! Kul att du är intresserad av klädinlägg, så att det inte bara är jag liksom hehe ?

 10. Älskar att läsa om göttig hudvård och vad det är som gör den bra/dålig etc! Sminkungar välkomnas även 😛

  1. Det ska ju såklart vara sminkningar med sminkkungar bör väl fungera i sammanhanget med :p:P:P:P:p

   1. prettyscientific skriver: Svara

    HEHEH mer smink åt folket! Mer hudvårdsrecensioner ska ju kunna gå att lösa också, tack för tips! <3 samt även för att du återupplivar ;pPpPppPp-fenomenet!!

 11. Sånt som jag vill lära mig mer om:

  1. Hudvårdande syror. Kan man blanda produkter med syror från olika märken, funkar det att använda ex. c-vitamin och bha-syra samtidigt, är dyrare alternativ bättre än billiga osv.

  2. Vilka ingredienser som passar bäst för olika hudtyper och varför typ. Bråkat med känslig/oljig/acnebenägen hy alltför länge och känns som att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska leta efter/undvika för ingredienser. 🙁

  3. Multifunktionella hudvård-/sminkprodukter! Min favoritkategori inom beauty typ. Gärna enkla o minimalistiska sminkningar o hudvårdsrutiner med.

  4. Favvoprodukter utan parfym.

  5. Hur göra för att undvika/bleka ärr.

  Sorry om jag har gett förslag på ämnen som du redan har tagit upp. Håller på o går igenom bloggiz i detta nu. Vill tacka för bra innehåll hittills! Kramis

  1. prettyscientific skriver: Svara

   TACK för sjukt bra tips! Angående fråga 3 så skulle jag rekommendera att vända dig till whinar.se som är GRYM på oljig/acnebenägen hud! Dock skriver jag en del om känslig hud då min till och från kan räknas till detta, så hoppas du hittar något i arkivet och om inte: kommer definitivt skriva mer om ämnet i framtiden!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.