LH Cosmetics Infinity Palette

I höstas 2016 lanserades märket LH cosmetics av ingen mindre än Linda Hallberg herself! Och visst fan är och var det en frisk fläkt i denna övermättade marknad med ett märke som satsar full patte på multifunktionella produkter. För det är en av huvuddeviserna hos LH cosmetics, att produkterna ska kunna användas vart man än har lust att kleta den på sin arma kropp. Rent generellt kan du får ut mer bruk av de flesta produkter du har, dock kan starka pigment och röda nyanser ibland inte vara säkra för bruk runt ögonen. Därför extra najs när produkter är utvecklade just för att kunna användas överallt, så kleta på bara, yay!

Om jordnötssmör var en produkt av LH cosmetics – multi!

Men låt oss prata om infinitypaletten! Valmöjligheterna i denna lilla goa palett kanske inte är oändliga, men de är många!

Sedan blir man ju heller inte ledsen över att paletten är minimalistisk och genomtänkt. De fyra färgerna till vänster är skimmer, de fyra till höger är matta. Översta raden är varma färger, understa raden är kalla. MYSER av denna ordning!

Swatchad på bar hud en rad i taget (ser tyvärr att första nyansen virgo knappt syns alls WHELP!), inte dåligt drag i dessa skuggor!

Bättre swatches snattade från LH Cosmetics instagram

Kritik jag hört mot paletten är att skuggorna inte skulle vara tillräckligt pigmenterade. Känner själv tvärt om, speciellt de matta är fantastiskt pigmenterade och är dessutom lättsuddade dvs funkar fantastiskt som ögonskuggor. Däremot tycker jag att de matta är liiiiite svårare att använda i ansiktet när de är så bra kräm i dem, så jag använder dem med lite mer försiktighet. De skimriga däremot är lättare att ba drämma på och bygga upp till önskad intensitet.

Infinitypaletten åkte med i resväskan när jag semestrade i Spanien och reste med bara handbagage, dvs minimalism uppskattades. Paletten kirrar rouge, highlighter, bryn, contour och goda valmöjligheter i ögonsmink.

Kan vi enas om att fenomenet “beach hair” inte är för mig, som mest ser ut som en dränkt katt.

Samma look igen, basic AF smokey eye och min nya go to-look.

Mer smokey, mer glitter och mer fransar fick bli min födelsedagslook.

Tittar ju nu på dessa bilder och ser att inte fan är det någon stor variation i dessa looks, men inte fan är det palettens fel, det får ni skylla på mig som har haft fullspäckat schema och inte haft tid nog att leka!

Slutplädering lyder dock: välpigmenterad och lättarbetad palett, multifunktionell, kompakt, inspirerande och besparad från bullshit. Jag gillar den skarpt! De matta färgerna är mina nya go to-nyanser för en snygg och enkel no brainer-ögonsminkning. Vet även att min kollega whinar.se och mång andra gillar den, inte illa pinkat helt enkelt!

Lite matnyttig info: Infinity Palette består av 8 skuggor om 3,5g/st, är vegansk utöver de 2 rosa skuggorna Andromeda & pinwheel. Dock kommer den till hösten att bli helt vegansk, så frukta icke! Paletten kan köpas i affär om man går till kicks  (mig veterligen finns den änsålänge bara i kicks flagship store i GBG men jag blir gärna rättad??) eller via internet punkt com som Bangerhead och kicks webshop. Bangerhead har för tillfället kampanj fram till 9e juli med 20% av på bland annat allt smäänk, så vill man passa på att fynda lite kan man hitta infinitypaletten för 319:- istället för standardpriset 399:- (annonslänk), ett pris som iofs inte är fy skam heller.

Loading Likes...

7 svar till “LH Cosmetics Infinity Palette“

 1. Asså precis som du ba “STAAAPH me” från moondust paletten behöver någon staaaph me från att köpa den här :(( Klämmer på den varje gång jag är inne på kicks, har swatchat å ba *tindrande ögon*

  319 spänn gör det svårt att låta bli… BITCH I MIGHT SLÅ TILL

 2. Varför ÄR DET så tillfredsställande att se swatchar med sådär HÅRDA kanter? Ryser av välbehag. Avgudar dessutom hur du skriver om smink, blir GLAD när jag ser att du laddat upp nytt.

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Jag vet inte men det är verkligen som LJUV musik, fast för ögonen! Gud blir så himla glad, TACK!!!

 3. Det är en superfin palett verkligen! Tyvärr är min hud rätt känslig och jag får acne av talk, därför har jag avstått från köp, den känns inte så kul enbart för ögonen. Hade den varit talkfri hade jag köpt den vips när den kom ut. Nu slog jag istället till på the Balm Highlight ‘n’ Con Tour Palette.

 4. Och förresten, födelsedagslooken är awesome, grattis i efterskott! Vad är det här glitter du har använt?

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Tusen tack hjärtat! Det är från LA splash i angels tip, pga varför inte ha guldhologlitter på sin födelsedag!

 5. Helt rätt, när ska man blinga om inte på sin födelsedag?! Alla dagar skulle ju kunna vara svaret på den frågan men födelsedagen är ju såklart en extra blingvänlig dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.