ganska vetenskaplig i Nyhetsmorgon

Imorses var jag med i Nyhetsmorgon i TV4! Jag pratade om lite samma som i mitt inlägg kemikalier vs naturligt, dvs att inget är bra enbart för att det är från naturen och inget är dåligt bara för att det är framställt syntetiskt. Hade gärna stannat och pratat kemi ungefär 10,000 ggr längre tid, så förargligt lite man får tid med under knappa 4 minuter. Har dock fått massor med fantastisk feedback, som i sin tur gjort mig så otroligt sugen på att skriva mer om vetenskap och kemi. För det behövs. Än finns det mycket rädsla och okunskap, speciellt när det handlar om kemi. Och ofta helt i onödan dessutom! Men det ska vi bekämpa! With a pretty little thing called:

Loading Likes...

5 svar till “ganska vetenskaplig i Nyhetsmorgon“

 1. Isabel Boltenstern skriver: Svara

  PERSONLIG MOJITO <3

 2. Grym är du!

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Åh tack som fan!! <3

 3. Men åh vad roligt att Nyhetsmorgon tog upp detta ämne och stort grattis till att du fick dela dina kloka åsikter där, bra jobbat! Och såklart jättestort grattis till nya namnet och portalbytet, jag tycker att namnet klingar klockrent! Nu är bara mitt stora problem hur jag ska referera till dig, jag har tidigare tänkt på dig som Smulis eller ibland Smulsex men ja, det får väl bli snygg-Karin nu då istället?

  1. prettyscientific skriver: Svara

   Tack så mycket Emma! Var roligt att få förtroendet, även om jag önskar att de hade ställt lite mer pålästa frågor….. ? Känner mig faktiskt SÅ nöjd över bytet, förstår dock ditt problem…. vi kanske får hålla officiell omröstning någon gång snart hehe! Är dock helt ok med snygg-Karin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.