Daisy Beauty Rom 2017 – dag 1

Frågade på mina Instagram stories om ni ville läsa mer om skönhetskonferensen i Rom – och det ville ni! Fun fact är för övrigt att jag fick adoptera en kamera av Fredrik innan Rom-resan men eftersom kameran var gammal och sladden borttappad så får ni nöja er med mobilbilder från resan. VILLE NI HA BRA BILDER HAR NI ÄNDÅ KOMMIT TILL FEL BLOGG!!!

Case point check mate and yatzy

Arla morgon samlades vi på Arlanda. Ett gäng blandat folk, journalister, bloggare, skribenter, fotografer, makeupartister, proffsfrisörer och till och med ett par youtubers hade fått direktiv så som “tag med halvtom väska”. Det gjorde jag inte och fick även senare äta upp, på bästa möjliga sätt.

Sjukt mycket chemtrails här uppe asså

Sarah och Kicki var som vanligt beresta nog att veta att det är lika bra att börja miljöträna levern. Alltså mingelfest redan på planet!

Kan säga att jag INTE är bortskämd med att bo såhär flådigt.

När vi ankommit till hotellet blev det en snabb panikdusch och våldsam applicering av smink. Efter det bjöd de tre väldigt trevliga representanterna Maria, Sofie samt självaste ägaren Arvid från J. Nordströms Handel (som var där och reppade Ardell) med mig, Ida, Anna-Karin, Johan och Terese på middag. Maria hade hittat detta lilla hål i väggen som jag aldrig hade hittat själv, men vill besöka igen.

Nä men lite risgrynsgröt med special-K på var verkligen det gött. Svar skoja det var proseccorisotto med hyvlad färsk tryffel på och DET VAR SÅ GOTT ATT. Jag gillar god mat, men är ingen finsmakare och behöver därför inte bli imponerad med örti olika mystiska ingredienser, mossa och extrakt från någons mormor med kattreduktion till. Behöver det inte. Där är Italien så jävla bra, för det är simpel och helt fantastisk mat. Plus parmesan på nästan allt. Plus det var säsong för tryffel.

Efter middagen skulle Ardell hem och förbereda morgondagens presentation. Vi resterande: svennar som åker utomlands och inser att man åkt ifrån systembolagets alkoholmonopol ba ~*arribaaaa*~. Varför dra på stan och dricka ett glas när man kan köpa med sig ett par flaskor bubbel, en flaska aperol och blanda aperol spritz? Undrade vi fram tills dagen efter då vi insåg varför man inte gör så. Det kallas bakfylla. Dock inte ens i närheten av lika illa som man blir hemma, så allt verkar gå jämnt ut ändå!

Jag tröttnade på min bh och satte den på huvudet som en påvehatt. Får sammanfatta och avsluta första dagen i Rom.


Translation: First day of the beauty conference trip with Daisy Beauty Magazine. No bad times was had by anyone, except me and Ida the day after when we understood the advantage of Sweden not selling alcohol everywhere and at all times. It gets you drunk – that’s why!

Loading Likes...

Ett svar på “Daisy Beauty Rom 2017 – dag 1“

  1. tjenna! igår var jag inne på kronans apotek och skulle köpa deras fuktserum för min hade just tagit slut. då säger personalen att den är slut och att ska formulera om den!!! detta serum är min favvo och har använt den sedan länge. jag vet att du också gillar den så jag undrar om du har något tips på något liknande serum, det vill säga något som bara ger fukt och (helst) i samma prisklass?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.