flash tuesday

Nu var det längesedan jag postade en sminklook här!! Återgärdas omgående! Jag var först sugen på något klarblått, men ändrade mig när jag såg Linda Hallberg Cosmetics nya glittriga multifunktionella pennor flash crayons i Acrux och Ascella, blev istället supersugen på något mörkblått och glittrigt.


Ascella är stålgrå med guldigt och silvrigt glitter i, medan Acrux är marinblå med mörkblått glitter i, åtminstone enligt mina ögon! Älskar att flash crayons, till skillnad från tidigare crayons, har väldigt tydlig märkning av färg genom både tjockare rand på sidan OCH färgad ände. De är dock, likt alla tidigare crayons, vattenfasta, krämiga, pigmenterade och hållbara.

Dessa crayons måste, åtminstone för mig, fästas med något för att för att inte vecka ihop på ögonlocken. Jag har dock ögonlock där ALLT kleggar, så detta är ett genomgående tema för mig. Fäste med en glitterskugga ur Kat von D‘s julpalett från förra året – metal matte. Använde skuggan tinsel för extra ~*bläääng*~

Lumenes serumfoundation har blivit ny favorit, den är en dröm att ha på hud som blivit vintertrött i förtid. Ger glow och fukt åt min hud som dricker i sig allt den får på sig, likt en bakfull person på ökenvandring. Den håller sig även snygg genom en hel dag, största minuset är dock att det bara finns 3 (TRE!!!) färger. Visserligen är formulan tillräckligt genomskinlig för att vara mer förlåtande mot ett större spektrum av hudfärger, men still. Tre.

*Kollar vinecompilations på storbild i bakgrunden, som den sanne tänkaren jag är* 

Avslutade med en släng blå mascara, för att hylla alla underbara kvinnor som genom min uppväxt burit blå mascara. Körde på lash hero mascara i texas topas från The Body Shop, en fibermascara i två faser som lyckas med konststycket att INTE ge en tusen kilo ludd i ögonen, alltid uppskattat! Gav i min mening en lagom klick färg, utan att HELT ge flashbacks till Dagisfröken På 90-Talet. Vilket iofs inte är dåligt på NÅGOT som helst sätt, bara inte looken jag eftersökte!

Produktlista

Bas:
heimish artless glow base
Lumene instant glow beauty serum “light”
Helena Rubinstein magic concealer “01 light”
Makiash perfect finish loose powder
Nabla shade & glow “monoi”
Too Faced candlelight glow
Milani baked powder blush “luminoso”

Bryn:
Palina brush on brow “dark”
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

Ögon:
Linda Hallberg Cosmetics flash crayon “ascella” & “acrux”
Kat von D better together “yours”
Kat von D metal matte “tinsel”
Nabla single eyeshadow “blue velvet”
The Body Shop lash hero mascara “texas topaz”

Läppar:
Marc Jacobs le marc liquid lip “slow burn”

Loading Likes...

Ett svar på “flash tuesday“

  1. 1. JAG ÄLSKAR ATT NÅGON MER ÄN JAG FORTFARANDE KOLLAR VINECOMPILATIONS
    2. Fick nyss cravings på mörkblå ögonskugga tack vare dig. Så snyggt sminkat
    3. du e bäst puss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.