videoinspiration – julsmink

Oavsett om man gillar julen eller inte, firar julen eller inte så är ’tis the season for superdupermånga tutorials med roligt smäänk på youtube!

Jag är självklart av böjelsen som anser att man kan ha exakt hur galet smink man än vill, glitter och färger alla dagar i veckan. Men för de vars yrke eller kanske nerver inte tillåter detta är julen en perfekt ursäkt att dra på en högre växel i sitt anzikt, med julfester och adventsfikan, glöggmys och dylikt. Har därför hittat upp ett gäng goziga tutorials (som inte bara består av “guldiga ögonlock och röda läppar”-looken) som åtminstone JAG kommer använda som inspo inför framtida julfester! Eller bara till vardags!

Först ut: Karima McKimmie gör en klassisk och snabb look för alla oss som alltid är försenade till fester och ja – too close to home. Ställer mig dock bakom att komma en timme efter utsatt tid på fest (förutsatt att det inte är middagsbjudning – är inget jävla monster), folk är redan salongsberusade så du framstår inte bara som roligare utan även snyggare!

 


Därefter: Jackie Aina gör DEN snyggaste looken jag sett på länge, grönt och blått som glänser som en skarabé. Kommer bära detta till en föreläsning inom en snar framtid.

 


Sen: Nyma Tang gör en supertjusig look med cut crease (skuret ögonlock?? Vettefan hur man översätter det till svenska) och kalla toner. Bonus är att alla produkter är superbudget från märket elf.

 

Sist: pixiwoo gör superlång men supermysig video med 5 olika looks med 5 olika paletter i olika prisklasser. Trendanalys inför vintern 2017 är solklart: metallic all over. Har inte känt mig superlockad av detta än, kanske för att metallic lätt försvinner i mina tunga ögonlock men efter denna video känner jag mig manad till att köra. Speciellt sista looken där hon VRÄKER glitter under ögonen aaaah älskar knasigt smink!!

Så varsågod y’all, önskar er alla a merry face and a happy new smäänk!

PS: ifall ni har stiltje i hjärnan och har slut på inspo rörande julklappar så har min vän och kollega Wilma skrivit ett fantastiskt långt och informativt och bra inlägg sprängfyllt med julklappstips i flera olika prisklasser. Väl värt en läsning!

 


Translation: video inspo – christmas makeup

Above I’ve linked some videos with christmas/holiday themed makeup tutorials that I’ve enjoyed watching. I do believe that you can have as crazy makeup as your heart desires all year all day long, but for the more faint of heart – this season might give you some courage!

Loading Likes...

Ett svar på “videoinspiration – julsmink“

  1. Cut crease = skarp globlinje? Markerad globlinje? Typ

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.