Daisy Beauty Awards 2018 – årets aktiva hudvård

För första gången någonsin är ya girl med som jurymedlem i svenska skönhetsbloggares pris – Daisy Beauty Awards! Jag har fått äran att döma Årets Aktiva Hudvård. Och även ifall det ligger ett embargo på mina åsikter så tycker jag vi kan ta oss en liten titt på vilka produkter som blivit nominerade!

Dermalogica stress positive eye lift. Är inte bara en simpel ögonkräm, utan en hel jävla ögonbehandling för hemmabruk! En blandning av en ögonmask och en ögonkräm med kylande metallapplikator ska minska svullnad, lugna rodnad och ge gött med fukt för att dämpa och släta ut rynkor runt ögonen.

Elemis pro-collagen marine oil. Elemis utökar sin serie pro-collagen med en ansiktsolja innehållandes bland annat tre marina alger samt nio essentiella oljor. Dessa stärka hudens fuktbarriär och genom detta göra huden mer motståndskraftig, skydda mot yttre påfrestningar men även behålla mer fukt och minska rynkor och linjer.

Reserol skin serum. Svenska Reserol som tidigare främst sysslat med kosttillskott som ser ut som knark (det är inte knark) som ska gynna huden inifrån och ut har nu även gått och blivit med serum. Detta serum kommer i ampuller man kan prenumerera på, och de innehåller bland annat en stabil variant av C-vitamin som heter MAP (Magnesium Ascorbyl Phosphate), E-vitamin samt stamcellerskulturen Resistem för en jämnare hudton, ökad cellförnyelse, skydd mot oxidativ stress och stärkande av hudens barriärfunktioner.

Gilda refining peeling mask. En trippelfunktionell mask som ska ge enzympeeling, mekanisk kornpeeling och lermask – allt i ett! Innehåller enzym från papaya, mikrovaxkorn, aloe vera, kaolinlera och lugnande allantonin.

Dior one essential skin boosting super serum. Dior har vampat upp sitt one essential serum och satsat hårt på anti-pollution. Serumet  riktar sig mot borde föroreningar inomhus och utomhus, och ska enligt Dior rikta sig mot 100% av alla toxiner oavsett deras ursprung. Ska även hjälpa cellernas regenereringsprocess, med jämnare hudton och mer lyster som resultat. Plus att bekämpandet av föroreningar och toxiner är det senaste när det kommer till att bekämpa hudens åldrande.

 

 Har du testat någon av dessa produkter? Vem borde vinna? Finns det någon du tycker förtjänade en nominering? Den 15:e februari är det prisceremoni och då får jag äntligen lov att släppa löken och börja prata om vad jag tyckte om de nominerade. Tills dess: 100% SPÄNNING!!!!

 


Translation: The nominees of Daisy Beauty Awards 2018 – active skincare

I’m in the jury of the Daisy Beauty Award – the swedish beauty blogger-award, who elects the best active skincare of the year! So I’m testing away, but until the award I can’t really spill any beans about what I think about the nominees.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.