Pretty Scientific i tidningen Ottar

För ett tag sedan blev jag, i gott sällskap med bland annat Annahita på Whinar, intervjuad av Sara Martinsson på tidningen Ottar. Deras senaste nummer har tema yta och Sara jobbade på ett reportage om “skönhetsfeminism”. Min första tanke var “åh herregud när ska vi sluta diskutera denna trötta fråga“, men Sara har lyckats skriva ett riktigt nära och nyanserat reportage om att kombinera feminism med ett skönhetsintresse. Jag tycker verkligen ni borde läsa det, om inte annat för att det finns starka bilder på mig tagna av fotografen Sara Mac Key.

Klart man drar fram demonhornen när det vankas foton! Artikeln finnes HÄR, eller snart i brevlådan för prenumeranter!

 

Loading Likes...

Ett svar på “Pretty Scientific i tidningen Ottar“

  1. Skön att skansen syns i bakgrunden för att verkligen markera JA NOG FAN ÄR DET GBG FINEST VA!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.