om mig

Jag som driver prettyscientific.com heter Karin, är 26 år gammal, boendes i Göteborg och läser till lärare inom kemi och naturkunskap. Jag när min inre sura gubbe, bär knäppt smink till vardags, gillar att kritisera konsumtionshets, men äger också banalt många läppstift. Allt detta är helt okej, eftersom kvinnor kan vara flerdimensionella varelser!

Jag älskar sci-fi, tycker alla kan och borde bära rött läppstift, har en otroligt låg tröskel för mängden bullshit jag orkar hantera, tycker naturen är överskattad, strävar efter att bli mer kreativ i mina svordomar samt läser troligen fler forskningsrapporter än vad som är bra för en människa. Jag är nämligen vetenskapsfantast ända in i märgen, gör därför mitt bästa för att bryta ned och förklara besvärliga saker och termer så att fler ska få möjlighet att förstå dem. Tillgänglighet är demokrati!

Vad som skrivs på prettyscientific.com är en reflektion av mig, Karin, och mina åsikter. För mig är mina läsares förtroende viktigast, och mina åsikter är självklart inte till salu.

 

Prettyscientific är ganska vetenskaplig och skrivs med reservation för fel och ändringar – detta är ingen jävla doktorsavhandling!

Loading Likes...