PR & Policy

Allmänt

Vad som skrivs på bloggen är mina åsikter. Det som är allra viktigast för mig är min trovärdighet och lojalitet gentemot mina läsare. Därför kommer dessa åsikter inte att kunna köpas, eller påverkas av en tredje part.

 

Pressprover

Ibland får jag ta del av pressprover/produktprover/arbetsprover (samma sak med olika namn). Detta innebär att jag får ta del av ex en produkt eller behandling utan att ha bekostat den själv, mot förhoppning om att dessa senare kommer omskrivas i bloggen. Produktprover behöver inte enligt lag märkas ut, dock gillar jag transparens. Därför märker jag inlägg om pressprover med taggen “pressprov”. Huruvida en produkt är mottagen som pressprov eller inte ändrar dock inte min åsikt eller mitt omdöme av den.

 

Annonslänkar och rabattkoder

Ibland förekommer annonslänkar i mina inlägg. Ifall köp genomförs visa dessa länkar genereras en procentuell andel som inkomst åt mig. Finfint sätt att stötta mitt skrivande om du ändå tänkt köpa något! Annonslänkar måste enligt marknadsföringslag märkas ut. I min blogg markeras annonslänkar antingen med text (ex ***inlägget innehåller annonslänkar***) eller inom parentes efter länk ex (annonslänk)

Ibland förekommer rabattkoder i mina inlägg, antingen allmänna eller sådana företag givit till mig. Dessa är oftast främst till förmån för mina läsare, men ifall en intänkt skulle genereras åt mig vid användning av dessa märks detta tydligt ut, i likhet med annonslänkar.

 

Samarbeten

Ifall jag blivit betald för att skriva ett inlägg märks detta tydligt med ex ***inlägget är skrivet i samarbete med NN***, detta är jag skyldig enligt lag. Samarbete innebär dock inte att mina åsikter är köpta.

Erbjudanden om samarbeten där min ersättning kommer bestå av samma produkt jag ska skriva om kommer att hamna i soptunnan. Förutsättningslöst.

 

Kontakt

Ifall du representerar ett företag eller organisation som vill samarbeta med mig, skicka mig produktprover för recension, eller bara vill komma i kontakt med mig av någon anledning är ni varmt välkomna att maila mig på karin@prettyscientific.com!

 

OBS! Prettyscientific drivs enkom av mig, fullt mänskliga Karin, med reservation för faktafel och ändringar. Detta är ingen jävla doktorsavhandling.

Loading Likes...